Arveninannesii23 Bayanlar 15 günlük bebeğim var sağlık ocağı damla verdi bugün ilk kez verdim ama kabız yaptı sizde veriyormusunuz,ne yapmam gerekiyor kullanımı önemli bi damlaymş vermesekte olmaz
Rabiasya21 Arveninannesii23 evet önemli bı damla günde 3 damla veriyorum ben. Kabız yaptıysa eğer sağlık ocağıyla iletişime geçmeniz lazım.
Alenffc18 Arveninannesii23 evet bıngıldak için cok önemli aksine düzenli kullanınca kabız yapmaz isterseniz bir görüşün doktorunuzla bende kullanıyorum olmadı cok şükür
htceee98 Arveninannesii23 bende dogdugundan beri kullanıyorum düzenli kullandığım için sanırım kabız vs sorun yaşamadık.
Eymenduygy Arveninannesii23 ilk başladığımızda bizde de bi kabızlık yaptı sonra alışınca bünyesi düzeldi 6 aylık hala kullanıyorum 🙂
Linamommg Alenffc18 ben baska d vıtamını kulanıyorum ocean bıngıldaga ıyı gelırmı acaba saglık ocgunkı kulanmadım
Aydenizerdogmus Bizde aşırı gaz kabızlık ysptı verdiğim zaman çatlıyodu ağlamaktan sonradan fark edip değiştirdik
vuslat0705 Sağlık ocağı bana ilaç vermedi. Bebeğim 16 günlük hangi vitaminleri alıp kullanmaya başlamalıyım?
Lina1205 Arveninannesii23 Bizde tam tersi ishal yaptı bıraktık bir kaç gün nasıl olcak diye normale döndü sonra tekrar kullandık yine ihsal yapınca komple bıraktık biz tabi sağlık ocağı hemşiresi ne danışarak