ecemine elfeyllzdmr tadım yapmaya başladık yavaş yavaş 5 ay 22 günlük. Yeni başladım su vermeye. Anne sütünün ilk gelen kısmı büyük oranda sudan oluşuyormuş. Daha sonra gelen kısım doyurucu oluyomuş. Yani şimdilik suya ihtiyacı yok bebeğinizin
elmalikurabiye elfeyllzdmr mama verdigim icin dogdugundan beri veriyorum ben. Mama vermeseydim de azcik verirdim
Deletedmom27337 elmalikurabiye aynen bende mama vermiyor olsamda az az vericektim ki birde yaz geldi mutlaka verilmeli bence
B123A_ elfeyllzdmr 3 aylık kızım var mama yıyor ilk zamanlar bı yudum su veriyordum mama yıyo dıye ama mama da anne sütü gibi bebegın su ihtiyacını karşılıyormş ek gıdaya geçene kadr vermiyorum
Verakus7 B123A_ işinize karışmak gibi olmasın ama doktorum mama içen bebege az miktarda olsa verilmeli dedi. Bence her mamadan sonra en azından 2,3 çay kaşığı verin. Mama anne sutu kadar su ihtiyacını karşılamıyor
Elisaninannesi elfeyllzdmr daha çok erken bence verilmemeli.benim kızımda mama ve anne sütüyle beslendi ikiside su görevini veriyor dedi doktor su içip çocuğu şişirme dedi. Gecenlerde 5. Ay kontrolde artık verebilirsin dedi.
esraozcan52 elfeyllzdmr Biz sadece anne sütü alıyoruz şuan 4 bucugu geçtik bu zmana kadar hiç vermemisimdir doktorumuz arrtik yavaştan vermeye basla havalar sıcak demişti bizde doktor tavsiyesi üzerine yavaş yavaş başladık 🙂
Esross elfeyllzdmr vallahi yanlış hatırlamıyorsam 10 günlükken fln başladık vermeye sadece emziriyorum şuana kadar bı sıkıntı olmadı hatta suyu güzel içiyoruz çok şükür
Deletedmom5284 Mama arkası emzirdiğim için çok su vermedim, meme reddi yaşadığımız dönemde vermiştim Ağzında mama kalmasın diye verdim midesini dolduracak kadar değil Mamayı azaltınca hiç vermedim Ayda normal rutinde vermeye başladım
Serp-26 elfeyllzdmr su masum gibi gözüksede su zehirlenmesi yaşayan bebekler var ölümcül bile olabilir diyen uzmanlar var araştır canım doktoruna danış Aman
etipuf elfeyllzdmr 2 ay 8 günlük bebeğim emziriyorum geçen 2 çay kaşığı verdim ayda 1 ( arada sırada ) vermeyi düşünüyorum arkaşım kızına 6. Ayına kadar vermedi şimdi kesinlikle su içmiyor