Mmy Sağlık ocağının verdiği devit 3 ve kan ilacını kullanan var mı ?? İkisinin içindede paraben var hem doktorumuza hemde eczaneye sorduğum da önemli birşey değil diyor sizler neler kullanıyorsunuz??
buselidunya Mmy Sağlık ocağının verdiği vitamini değil de hastanenin verdiğini kullanıyorum Decatabs. Kan ilacı olarak da Vegaferon verdi bir süre kullandım ama değiştirmeyi düşünüyorum kabızlıktan dolayı.
eslemsiii Mmy çocuk doktorumuz paraben var diye d3ü kullandırmadı onun yerine tera-d3 vermişti. Kan damlasını da kızım alerjik olduğundan kullanmamıştık bunun yerine de ocean microfer kullanmıştım.
leynanin_pembemantosuu Mmy doğruyu söylemişler paraben burdaki çoğu annelerin anlattığı kadar kötü birşey değil yazıyorlar google yr paraben nedir aa çok kötü bişeymiş diyorlar önüne gelenede aa onu kullanma paraben var içinde diyorlar.Bizzat eğitimci araştıran soruşturan Mesleğinde çok başarı çocuk doktoru kuzenim var drademdeğirmenci inst hesabında parabenin tüm hikayesini anlattı isterseniz bakabilirsiniz gönül rahatlığıyla vegaferonu da devit 3 ü de kullandım kuzenim de kullanabilirsin dedi ki zaten kendi evlatlarınaa çevresinede kullanabiilirsiniz diyor paraben var diye o ilacı vermeyen anneler ozaman bebeklere çikolatada yedirmeyecekler cipste danonede yani paket ürünü olan hiçbirşeyi ömürleri boyunca yedirmeyeckler bilmiyorlarki onlardada var gayet te kullandık mis gibi oğlumda sevdi rahatsızda olmadı bazı bebeklere kabız yapabiliyor o ayrı zaten herşey her bebeğe yaramıyor
buselidunya Mmy Çok kötü yaptı ıkınmaktan ne hallete düştü çocuğum. Çoğu kan ilacı yapıyormuş kabızlık ama vegaferonu genellikle önermiyorlar. Sidefer, Ocean vs bu ilaçlar iyiymiş, bakalım 🙃