SheShines Kızlar bebeğim üşüttü bugün post açmıştım sanırım düşme ile alakalı değil kusması midesini üşütü anladığım kadarı ile cünki burnu da akmaya başladı, çorbayı yaptım ama parçacıklı yiyemiyor blenderden geçirsem olur değilmi?
3children1mom SheShines Kac aylık ? Bende öyle yapıyorum henüz pütürlü yiyemiyor Blenderdan geçiriyorum
eymenkerem SheShines kesinlikle rondodan geçirip alıştırmayın suan çiğneme refleksi gelişmiş olduğundan gayet güzel yiyebilir sadece çatalla ezerek yardımcı olun o da kısa süreliğine.
3children1mom SheShines Bebeğiniz büyükmüş canım ben 6 7 aylık sandım. Yiyebilir sonra pütürlü katı hic birşey yemez alıştır.
94z-20u SheShines olur tabi sarımsak soğan bağışıklığı destekler yoğurtla sarımsak da yedir oda iyi gelir içinde biraz limon sık
Fitifiti SheShines Tavuk organikse her şekilde olur ama değilse vermeyin bile lütfen. Onun yerine kuzu iliği kaynatıp yemeklerine,çorbalarına katın.. kemik gelişimi,bağışıklığı için harika bir şifa kaynağı.Çok geçmiş olsun.
SheShines 3children1mom Normalde pütürlü vermeye çalışıyorum ama şimdi hasta olduğu için zorlamak istemedim 🥺
eslemsiii SheShines öyle yapınca da yemezse bardakla ya da pipetle dene kızım yemek istemediğinde kahve yanı bardaklarından içiriyordum öyle farklı geliyordu heralde içerdi çorbayı ☺️ Geçmiş olsun 🌸