K-annesi Benim bebeğim emmiyor 82. Günden sonra sagarak sütümü getirip artırabilir miyim bunu başaran anneler var mı? Bide mayya diye bişi gördüm işe yarıyor mu kullanan var mı?
Esross K-annesi onu çok duydum canım ama denemedim şimdi denemediğim birşeyi tavsiye etmeyin Instagram da Dilruba Hanım var emzirme danışmanı o çok öneriyor ve Çoğu insan varmış kullanan bakıyorum da bn bazen
300421 K-annesi benim bebeğim de 23 günlük emiyordu çok zorladım ilk günler şu 2 3dür emiyo ve süttüm çok azdı sağdığım vakitler tahin pekmez tatlı ve bol su helva Nutella yeşil soğan dereotu ben birde ballı su yapıp içiyorum mesela
58vildan K-annesi benim sütüm tamamen gitmişti canım momstok aldım az az gelmeye başladı bir süre sonra mayyayı aldım sütüm akmaya başladı ama hala yetmiyor oğluma yada mamaya alıştığı için onu mutlaka içmek istiyor
K-annesi Esross bende gördüm fazlaca öneriyorlar ama benim gibi sütü gidip kullanan var mı diye merak ettim
58vildan Esross kuru soğan, mısır, cin mısır, bunları da dene canım birde kuru dut kuru incir ve kuru üzüm kaynat iç bol bol
K-annesi 300421 benimki emiyordu sütümde iyiydi kovit olduk biberona alıştı şimdi tutmuyor zorlasam da var olmuyor sütümü artırıp sagıp vereyim dedim
K-annesi 58vildan emmiyor zaten bebeğim canım sağıp vermek istiyorum süt çayları aldım da fayda etmedi mayya işe yararsa alayım diyorum yoksa gereksiz masraf oluyor alıp alıp işe yaramayınca
Zynp26- 58vildan Ne kadar süre sonra geri geldi benim bebeğim 10 aylık 6 aylıkken falan kesildi süt emmedigi için bende sağarak veriyordum işte bitti süt kaç ay dır hiç sağlıyorum bazen elimle siktigimda bir damla zor çıkıyor acaba tekrar uğraşsam gelir mi geri
Nimres34 58vildan Merhaba. Kuru soğan gaz yapar diye duydum korkudan yiyemiyorum. Siz yiyor musunuz? Sıkıntı oldu mu acaba? Kavurarak yersen gaz yapmaz süt yapar dediler.
58vildan Bana birde kuşburnu marmelatı çok iyi geldi 3 gün önce annanemde içtim çok şaşırdım sürekli akıyor sütüm
300421 K-annesi ben bazen gögüsümün ucuna kuşburnu sürüyom çok az varla yok arası bazen öyle tutuyodu
58vildan K-annesi mayya işe yarıyor ama istersen şok marketlerde maltana var 4 TL onu bi dene bide silikon meme ucu
K-annesi 58vildan silikon uc işe yaramadı ama maltana deneyim işe yararsa mayya da alayım İnşaAllah faydası olur size de cok teşekkür ederim 🙏🏻
Immomy K-annesi canım motilium ilaç al günde 3 kez aç karnına içmiştim ben 1 hafta kesilen sütüm geri gelmişti