EcenurCan Ozlem00 ben de kullanıyorum hiç öyle bir şey hissetmedim. Dolapta saklanması gerekiyor ve çalkalanıp verilmesi gerekiyor bir de sabah aç karnına veriliyor bu sebeple belki oda sıcaklığında kalıp bozulmuş olabilir mi ya da tokken vermiş olabilir misiniz? Midesi rahatsız olmuş olabilir
Ozlem00 EcenurCan eşime sadece dolapta saklayın vermeden çalkalayın falan denmiş sabah ac olması gerektiğini bilmiyordum belkide ondan 😥 kaç damla vermem gerekiyor eczane 2 demiş ama
EcenurCan Ozlem00 benim bebeğim 5,5 aylık içinde damlalığı var 0,5 veriyoruz sizin bebeğiniz kaç aylık?
EcenurCan Ozlem00 o zaman 2 damla çok fazla olmuş, bizim doktorumuz bu kadar vermemizi söylemişti. Biz de 4. Ayda başladık. İsterseniz böyle deneyin bir de🙏🏼🌸
Esmanur16 Ozlem00 Bebeğin ayına göre değil canım bebek kaç kg ise ona göre veriyorsun kilo başına bir damla vermen gerekiyor beş kiloysa beş damla altı ise altı damla gibi yani bende sidefer kullanıyorum bı sıkıntı yaşamadık
EcenurCan Esmanur16 en iyisini doktoru bilir tabi ama benim bebeğim 9 kg biz 9 damla vermiyoruz. 0,5 ml veriyoruz
Esmanur16 Ozlem00 altı vermeniz yeterli 😊 doktorunuza sorabilirsiniz isterseniz ama kiloya göre veriliyor
Ozlem00 Esmanur16 aslında şöyle oldu aşımız vardı sağlık ocağına gittik artık kan damlası başlamamız gerektiğini söyleyip ferrum verdiler bende onu kullanmak istemedim daha önceden araştırmıştım içeriği temiz olan sidefer i buldum onu aldım ama şuan nasıl vermem gerektiği tam bir muamma kafam karıştı 🥺
EcenurCan Esmanur16 Evet, tabii herkesin doktoru farklı bir şey deneyebilir bizim takipli doktorumuz, gerek olmadığını söylemişti daha fazla vermenin. 9ayda kontrolleri yapılıp ona göre bakılacak