BonmBonm 6 aylık bebeğime kaşıkla su içiremiyorum. Kullanıp memnun kaldığınız alıştırma bardaklarını söyler misiniz? Bir de alıştırma bardağı hiç biberon kullanmamış bebekte meme reddine sebep olabilir mi?
Ysmnar BonmBonm ben chicco aldım yeni kullanmaya başladık bizde hep anne sütü aldı biberon emzik kullanmıyoruz.geldiği gün steril ettim kullanıcsğımız zaman bunu asla kullanamaz anlamaz dedim çünkğ ters çevirince dökülmüyor tıpası var içinde çocuk çekince geliyor 2 gün sonra alıştı akıtmada yapmıyor
Mervee88 BonmBonm alıştırma bardağı aldım sevmedi önceden biberonla su vermeye çalıştığımda diliyle itiyordu ama şimdi su içmeye alıştı biberondan cop cop emiyo 😬 meme reddi de yok çok şükür zaten artık olacağını da düşünmüyorum 6,5 aylık oldu🥰
ErkekkAnnesii BonmBonm nuk un alıştırma bardağını kullanıyoruz çok memnunuz akıtma yapmıyor ve hemen alıştı rahat kullanabiliyoruz meme reddi de olmadı ama şuan normal bardakla içmeyi çok seviyor 11 aylık olacak 6. Ayından beri alıştırma bardağına başladık hem alıştırma bardağınıda kullanıyor ama bardakla içiriyorum çok seviyor daha çok güzel içiyor öyle
Morfrenk BonmBonm alıştırma biberonu aldım ben şu 30 ml olan varya. Nasıl çekeceğini bilemedi hiç biberon kullanmamıştık, kaşıkla verdim içmedi. Benimde hep su içtiğim renkli bir bardağım var elimde ona çol heves etti bende ondan az az su içirmeye başladım. Arada biberonu vererek tabi. Sonra ufak kahve yanı bardağıyla içirdim sonra bi gün biberondan çekmeye başladı. Yani bence ilk başta suyu içsğn sevsin de neyle içerse içsin