Hatice1080 Kızlar 8 aylik oğlum var ilk dişini çıkarıyor dün ateşi 39du hastaneye götürdük iğne yaptılar ateşi düştü iyiydi bugün yine ateşi var ateş düşürücü veriyorum ılık suyla banyo yaptırdım iştahtan kesildi bişe de yemiyor daha ne yapabilirim ?
Ebrarliva12 Hatice1080 canim bende geven ay bu sorunu yasadim atesi 39 40 aprileks kullandim bide ilik suyla dus aldirdim bide uyudugu zaman da ayaklarinin altina limon surdum atesi hep inip cikiodu gunde 3 4 defasa aprileks verdim bide parol kullandim gun icerisinde ALLAH yardimicin olsun zorlu bir surec
Bskulku Hatice1080 enfeksiyon testi yaptırdılar mı acaba. Diş genelde 1 gece sürer ateşi. geçen aylarda bizde 40.5 gördük ama boğaz enfeksiyonu varmış o tetiklemiş ateşi. Diş 38 i geçmez dedi doktor. Antibiyotik ateş düşürücü ve fitil kullandık ertesi gece hiç bişeyi kalmadı. Özellikle şurupla fitil arasında 4 saat olması lazımmış gece ateşlenmesin diye fitil koymuştum. Bi enfeksiyon testi yaptırmakta fayda var
Hatice1080 Ikrazumra19 dün götürdüğüm doktor diş ateşi dedi endişelenme dedi iğne yaptı gönderdi bugün yine ateşi var iştahı hiç yok
Hatice1080 Ikrazumra19 doğduğunda 10 gun enfeksiyondan yattı hastanede çok korkuyorum yine yatacak yanımda olmayacak diye
Hatice1080 ikizbabymom yok düşürmedi 3 Oldu veriyorum akşam üzeri 37 oldu şimdi yine yaniyor ne yapacam bilmiyorum ya
ikizbabymom Hatice1080 dişin ateşi inatçı değildir enfeksiyon olma ihtimali daha yüksek başka bi hastaneye götür ben udi hindi yağı kullanıyorum haftada üç gün doğal antibiyotik tavsiye ederim faydalarına bakabilirsin netten geçen yeğenimin ateşi 40a kadar çıktı diş dedi tabi doktor ama düşmedi bi türlü kulak enfeksiyonu çıktı o da dediğim yağı hem içirdi hem kulağına damlattı toparladı çok şükür
Ebrarliva12 Hatice1080 canim aslinda fitil daha cok ise yariomus acik eczane varda ates dusurucu fitil alfir daha cok etkili o
Ebrarliva12 ikizbabymom yok canim benim de dis cikariordu ust dislerini atesi baya inatciydi aprileksi veriorudm dusuruyirduu 2 3 saate tekrar cikiordu 3 gun 4 gun surdu atesi ama yinede hastaneye gorunmesinde fayda var ben goturdum tahlil falan aldilar temiz cikti en azindan bir tahlil versin ici rahatlar
Hatice1080 Ebrarliva12 teşekkür ederim valla içimde korkuda var doğumda 10 gun enfeksiyondan dolayı yattı böyle bise olduğu zaman elim ayağım titriyor
sarpinko bogaz enfeksiyonu olabilr.donusumlu olarak calpol ve dolven verin 6saate bir calpol araya dolven koyun.ilik bezle eklem yerlerine masaj yapin.iki gun once ayni durumdaydik cunku.
Hatice1080 Ebrarliva12 evet şuan 37,5 kendi doktoru vardı onu aradim iyi dedi 39 bidaha çıksın hemen götürürüm hiç beklemem teşekkür ederim Allah razı olsun
ikizbabymom Ebrarliva12 doktorlar ateşin inatçı ve çok yüksek olmayacağını söylüyo oysa ki neye göre hareket edeceğimizi şaşırdık