Melikemlk 9 aylık bebeğim 3 ana öğün yiyor 1 ara . Yada 2 ana 2 ara öğün şeklinde kahvaltısı değişiyor. Merak ettiğim porsiyonları ne kadar olmalı.?? Tabağı bittiğinde örnğin çorba kasesinin 4/3 ü kadar daha versem yicekmiş gb. Ama emziriyorumda.
Zynq Melikemlk Günde 3 çay bardağı kadar yeterli fazlasını verme bağırsakları için iyi değil yavaş yavaş gelişiyor demişti doktorumuz. 1 yaşına kadar günde %50 ek gıda, %50 anne sütü veya formül mama.
yenidoganhemsiresi Melikemlk 9 aylık bebeğin ana besini anne sütüdür. 3 ana öğün bu ay için çok. 2 ana 1ana verebilirsiniz toplam 1çay bardağını geçirmemeye çalışın. Miktar az sma kaliteli çeşitli olmalı önemli olan
Melikemlk Zynq 3 çay bardağını geçtiğimizi sanmıyorum.. teşekkürler bilgi için. Emzirme ve yemek arasında dengeyi takip ediyorum. Sevgiler
Melikemlk yenidoganhemsiresi tadımlardan sonra biz günlük 1 çay bardağı yada 2 fincan yiyorduk. Şuan için bundan fazla yiyor gün sonunda. emmesinde azalma gb etki olmadı.. takipteyim teşekkürler
Melikemlk yenidoganhemsiresi kesinlikle öğünlerine dikkat ediyorum besin değerleri açısından.. emmesini azaltmadığı için düzeni böyle kurduk.. 🤗 sevgiler