Derenbahar İyi akşamlar Kızım tek göğüste 25 dk emdikten sonra geri çekiliyor. Bu doymuş mu sayılıyor? Arkadaşımın kızı 8 dk emdikten sonra geri çekiliyormş? Bu farklılık neden kaynaklanıyor? Sizlerde bebeğinizin memeden çekilmesini bekliyor musunuz?
etipuf Derenbahar benimki 2 ay 7 günlük bazen saatlerce kalıyo bazen 3-5 dk saatlerce kaldığında bıraktığında bidaha vermiyorum
yenidoganhemsiresi Derenbahar emme süreleri değişkenlik gösterir bu bebeğin emme kuvvetine de bağlıdır. Doyuyordur keyif yapıyordur. Bir çok sebebi var. Erken Çekilince bi daha teklif edin almazsa zorlamayın. Genelde 3 4ay civarı 3 5 dk ya düşüyorlar
Defne0111 Derenbahar kızım 1 buçuk aylık 10-15dk bazen 7-8 dk saatlerce emziğini bilmem az az sık sık emziriyorum ben
Ali_Han20 Derenbahar bazıları meme bahımlısı oluyor muş yada anne ile daha cok vakit geçirmek istiyormuş benim oğlum hep 5 dk emdi en fazla. Simdi büyüdü diş çıkarıyor memeyi kaşıyıcı olarak kullanıyor
Defne0111 Derenbahar evet canm sütüm var çok şükür sağıp dolabada atıyorum yoksa şişiyor ağrı yapıyor taşıyamıyorum dün kontrol vardı kilosoda iyi dedi doktorumuz
Derenbahar Ali_Han20 5 10 dk çok güzel emiyor yutkunması da iyi ama diğer dakikalar normal emiyor sadece
Ali_Han20 Derenbahar keyifçi annesi benim ki dediğim gibi sadece emme ile bes dk emiyordu kilosu hep doktor ortalama üzeri diyordu
2Amom Bunu ben de hep merak ediyorum bebeğim 6 aylık olmak üzere emme süresi 5dk acaba yeterli mi? Eskiden 20dkyı bulurdu.