Mom0988 resimag.com/p1/a6740b9af87d.jpeg Merhabalar sorum resimde öyle bı alışkanlık ki video atamadım.Ne yapayım ,ne edeyim de unutsun 7 24 o parnak ağzında sıkıntı çıkarınca uyanıyor ki zaten uyku problemi var.Emzik tutmadı ne olur fikir verin bana 😁😁😁
yusramomy Mom0988 benim bebeğim de emiyor hicbir emziği almadı 7 aylık olucak. Sadece acıktgnda ve uykusu geldıgınde emıyor 2 yasına kadar normalmiş öyle okudum ama bilemıyorum tabi benım ıcın sorun degıl suanda😄 biz de emziğimizi elimizde taşıyoruz napalım🤣
Fero110 Mom0988 benim oglum 2.5 yaşına kadar emdi bende izin verdim ama hep kendimi hep 2.5 yasinda boraktirmaya odakladim oylede yaptim 2.5 yaşında bir haftada unutturdum Nasil unutturdum dersen Oyuna çevirerek elini agzina koyduhunda parmaklari resmen buzisuyurdu oda bunu gorunce curidu diyordu bende oyunla anlatarak her eliji ağzına koydugunda aunisinin olacağını soyleyerek unutturdum somdi 5 yaşında çok şükür asla birdaha parmagino emmedi
dndgl-7 Mom0988 bizimki de 6 aylık 1 aydır sol elin orta ve yüzük parmağını aynı anda sokup emiyor(anasına çekmiş bende aynı o şekil emmiştim hatta hatırlıyorum bile o kadar büyüktüm ) bi sıkıntı olmadı bende umarım bebeğim de de olmaz zamanı gelince bırakır diye ellemiyorum ben 😂
eceunverkanra Mom0988 Oyyy kurban oldugum yaaa masallah 🧿 o kadar tatli duruyor ki annesi ben olsam kiyamazdim vallahi🙈 sanirim belli bir yasa kadar herhangi bir sorun olusturmuyor hatta elinin kesfi icin de uzmanlar elini cekmemeniz gerektigini soyluyorlar, damak gelisimi icin ileriki zamanlarda sorun yasatmasin diye yasina dogru o aliskanligini biraksin istiyor doktorlar diye biliyorum cok emin degilim bilen anneler daha iyi cevaplayacaktir. Saglikla buyutun🌸
Mom0988 eceunverkanra Ya teşekkür ederim evet o kadar tatlı ki bide video atabilsem cok çok ses cikara çıkara emiyor ellerini.😁Parmağı şekil değiştirir diyen var ben ondan şüpheliyim baya baya sıkı sıkı emiyor çünki. 😂
eceunverkanra Mom0988 Masallah🌸 Bu arada video yuklemek isterseniz, bu linki - https://streamable.com/ kullanabilirsiniz 🥰
Mom0988 yusramomy Benim oğlumda aynı tek fark 7 24 ağzında 🙈Benim içinde problem yok aslında da bazı bilirkişiler parmağının şeklinin bozulacağını söylüyor 🤔
Mom0988 Fero110 Ya işte duymak istediğim ne güzel zamanında bırakmış. 🥰Peki parmağında bir şekil bozukluğu oldu mu ?