Mom095 BeybiBeri bexsero ateş yapıyor evet. Ama bizim doktorumuz öncesinde önermedi. Aşıdan sonra verdim. Ateş oldukçada o gün 4 er saat arayla içirmiştim. Ertesi gün daha iyi oluyolar şükür 🙏🏼
Melis89 Bexsero ateş yapıyor evet hatta benim oğlum fışkırarak kusmuştu. Calpol bizde işe yaramadı ateşi 39 dan asagi düşmedi bende fitil verdim 15 dk sonra düşmeye başladı iki gün sürdü ateşi 2. Dozunu olucaz haftaya yine yangınlar yine ben 🤦🏻♀️
Melis89 BeybiBeri sadece sakin olmak ve mümkünse uyumamak. 🙏🏻 Ben iki gün uyumadım eşim geldiğinde 2-3 saat uyuyodum sadece çünkü saat bası ateşini ölçmek gerekiyor ve calpol açıldıktan sonra ki kullanımlarda ilk kullanım kadar etkili olmuyor dr söylemişti o yüzden fitil bence en güzeli
Yagmur46 BeybiBeri sanırım herkeste farklı seyrediyor. Biz de bexero yaptırdık bizde olmadı ateş.2 doz yaptırdık,son dozumuz kaldı.ikisinde de olmadı çok şükür, darısı sonuncuya inşallah
Kaya BeybiBeri calpol yeterli olur canım birde aşı olduktan sonra ince pamuklu zıbınla yatır arada gece kontrol et geçmezse son çare fitil aşının ateşinden korkma der hep doktorumuz 😊
BeybiBeri Melis89 2-3 saat uyumak mı. Bu sakinlik değil bence ben böyle 2 gün boyunca saat başı ateş ölçersem stres olurum. Bebeğin değil benim ateşim çıkar 😀
DenizEymen BeybiBeri Sadece bexseroda doktorlar ateş düşürücü öneriyor öncesinde evet ateş yapıyor nimenrix yapmıyor
BeybiBeri DenizEymen bugün vurulduk ebe öncesinde ver falan demedi. İnce giydirdim bakalım inşallah sorun yaşamayız