Melekanne1592 Merhaba kızlar kızım 11 aylık 10 aylıkken ilk dişlerini çıkardı ve gündüz uykusunu 1′e düşürdü ne yaptıysam akşam üzeri yatıramıyorum varmı yaşıyan düzelir mi ben düzeleceğini hiç sanmıyorum belki de normaldir bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum
Mutlubebis Melekanne1592 bebeğe göre değişir bence. Akşam üzeri huysuzlanıyor mu mesela? Ya da gece uykusu nasıl?
Songulkaya Melekanne1592 gündüz uzun uyuyup uykusunu alıyorsa akşama üzeri uyumak istemiyor olabilir mi? Benimde bebeğim 11 aylık bazen 2 bazen 3 uyku yapıyor. Her uykusunda 1.30 saatten fazla uyumuyor
Eloska Melekanne1592 bence tek gunduz uykusuna gecmek icin erken ama her bebek de farklıdır mutluysa zorlamayın 🤗
Melekanne1592 Mutlubebis evet huysuz oluyor uyku sinyalleri veriyor ama uyumuyor gece uykusuna 9 gibi geçiyor
Melekanne1592 Birkucukeylulmeselesi benim kız 1 defa yatıyor genel de 2 nadir de olsa 3 saat uyuyabiliyor acaba gündüz alması gereken uykuyu alıyor mu ama herkes gün içerisinde 2 defa yatmalı deyince kendimi yetersiz görüyorum
Songulkaya Melekanne1592 gündüz uykusu o kadar uzunda değilmiş aslında bir sefer daha uyuyabilir. Kaçta uyuyup kaçta kalkıyor saatlerini yazar mısınız 🥰 biz Saat 10u gecirmiyoruz akşam uykumuzda
Melekanne1592 Songulkaya akşam üzeri yatmadığı için akşam 8 de gece uykusu,sabah 7 veya 8 gibi uyanıyor tekrar 11:30 gibi yatıyor 2 saat kadar yatıyor sonrası yok akşam saat 8 olana kadar
Songulkaya Melekanne1592 gece uykusuna erken geçtiği için ihtiyaç duymuyor olabilir. Geç uyumasindan daha iyi. çok huysuzlanmiyorsa sorun etmeyin bence 🌼
Melekanne1592 Eloska haklısınız ben de öyle düşünmeye çalışıyorum her çocuk farklıdır belki de ihtiyaç hissetmiyordur teşekkür ederim 🌸
Melekanne1592 Songulkaya evet çoğu zaman ben de öyle düşünüyorum ama herkes az uyuyor deyince aklıma takılıyor ister istemez. teşekkür ederim 🌸