Ssmyldrm Arkadaşlar Merhaba ben doğumdan sonra biraz kilo verdim fakat motivasyonum olmadığı için bıraktım tekrar devam etmek istiyorum fakat beni motive edecek birilerine ihtiyacım var
Hacer_0393 Ssmyldrm hamilelikte kaç kilo aldın. Ben 59 dan 75 kadar çıktım hamileyken doğumdan sonra hemen 66 düştüm şimdi 64 de yim hedefim 4 kilo vermek en azından 60 olmak istiyorum💪💪
Mom0970 Ssmyldrm beraber diyet + spor yapabilirizz canım bende motive edemiyorum kendimi kızımın doğum günün kadar vermek istiyorum iki ay kaldı kac kilosun
Aliasaf_emel Ssmyldrm Bende aynı fikirdeyim kendim başladım bişeylere fakat olmadı neyi ne kadar doğru alıyor yiyorum ondan da emin olamadım o yüzden bi diyetisyenle görüşeceğim
Ssmyldrm Hacer_0393 63 le hamile kaldım canım 85 le doğuma gittim doğumdan son ra 76 ya düştüm iki buck ayda 11 kilo verdim şu an 65 kiloyum istesem yaparım ama Bi türlü motive olamıyorum sanırım diyet arkadaşına ihtiyacım var
Aliveannesiiii Ssmyldrm aynı sayılırız 62 ile hamile kaldım 86ya çıktım doğumdan sonra 75e düştüm iki ay önce diyetle 69a düştüm bıraktım ama kilo almadım. Şimdi iki haftadır diyetteyim 67 kilo olmuşum hedefin önce 60 sonra 57. Birbirimize arkadaş olalım :(
Ssmyldrm Mom0970 canım özel tartışma açtım diyetimize için ayrı ca. Gelmek isteyen arkadaşlar olursa onlarıda aliriz
Ssmyldrm Aliasaf_emel Bi diyetisyen de çok iyi fikir fakat bebeğim le gidip gelmem zor olur evde kendim de yapabilicegimi biliyorum dediğim gibi motivasyon umu kaybettim tek sıkıntım bu aslında
Aliasaf_emel Ssmyldrm benimde biraz bu sıkıntım var o yüzden görüşmek istiyorum zaten online olarak devam ederim diye düşünüyorum