bjkbb Hanımlar merhaba. Benim tırnaklarım çok gec uzuyor ince uzuyor ve az bisey uzayınca duruyo uzaması birde hemen kırılıyor . Sürekli nemlendiririm ellerimi falan ama hiç fayda etmiyor. Varmı bildiğiniz şöyle sihirli kürleriniz benimle paylaşırsanız memnun olurum🙂
Melos2234 bjkbb limon suyu ve zeytinyağlı krem karıştır diş fırçası ile hafif hafif sür fırçala 1 haftaya etkisini görürsün haftada 2 defa yapman yeterli ben salı ve cuma günleri yapiyorum
bjkbb Melos2234 bir ara zeytinyağını denemiştim ama fayda göremeyince bırakmıştım. Belkide tek başına bir etkisi olmadı bunuda denicem teşekkür ederim
Hygge bjkbb Süt ürünleri yeterince tüketmiyor olabilir misiniz? 😊 Tırnak proteinden oluşur, her gün süt yumurta peynir tüketin, eğer yapısal değilse hem sert hem bembeyaz olur tırnaklarınız. Ayrıc a biotin de çok faydalı tırnağa ❤️
bjkbb Hygge vala yoğurt peynir yumurta ne varsa her zaman tüketirim. Biotin eczanelerde var sanırım dimi
Hygge bjkbb O zaman bir de biotin deneyin. Evet, eczanelerde bulabilirsiniz, hatta Gratiste bile var.