Ozge-2012 kizlar merhaba 7 ay 7 günlük kizim var desteksiz oturamıyor bizle yasit ol an kac bebek oturuyor cok evham yapıyorum siz ne zaman oturdunuz
Berrinyr Ozge-2012 benimde kızım 7 ay 3 günlük desteksiz oturamiyor 2 dakika durup hemen devriliyo. Bizde bu durumdayız.bi postta denk gelmiştim normal demişlerdi ama bakalım doktorumuza da danisicam
Seyma_29_ Ozge-2012 ne zman destekli oturtmaya başladığınıza bağlı olduğunu düşünüyorum. Kızım 4 buçuk aylıkken destekli oturmaya başladı 6. Ayını tamamladı deteksiz oturdu. 8 aylık olacak rahat desteksiz oturuyor
Melankoli Ozge-2012 ne kadar erken oturtmaya başladıgınızla alakalı bu sanırım. Destekli oturtmaya başladıktan 1-1,5 ay kadar sonra kendileri desteksiz oturuyor. Benim oğlanı kucakta falan 4 aylık oturtmaya başladık, 5. Ayında desteksiz oturmaya başladı.
Mirac_21032019 Ozge-2012 4.ayda bebeyatmazla oturtmaya basladim ben 6.ayda desteksiz kendi oturuyodu.Gec baslamissiniz o yuzden kaslar kuvvetlenmemis buyuk ihtimal.
Sevgi61 7 aylık bebek otururken öne düşmez ancak yanlara düşebilir bu normal 8 aylıkken yanlara ve öne düşmeden oturabilir 9 aylıkkende arkaya da düşmeden oturur.Bence kendinizi boş yere korkutmayın