cicekannesiii [silindi] cnm makinam yoktu mecbur burda sagolasun bi arkadastan aldim makina sagip veriyorum anne sutu alsin diyede asla icmiyor mamada almiyor kafayi yicem 1.5 aydir kilosuda az dahada yavasladi sasirdim kaldm oyle
Eylusunannesiii Dilos01 kiz cok fenalar kandiramiyorum bende cok yapmaya çalıştım o dedigin yontemi asla tutmadi 😂
Dilos01 Eylusunannesiii valla çok fenalar dediğin gibi anlıyorlar hemen 😁insallah 2 yaşına kadar emzirebiliriz
Mom356 [silindi] amin inşallah ya kızımda hiç sütüm yoktu cahildim birşy bilmiyordum kimsede birşy söylemiyordu
[silindi] Mom356 işte başka bissi olsa herkes laf ediyo amma canm neyse tanıdığın dan hayır gelmez amma cookkk uzaklardaki bir kisi yardimina gelir 😉
Adanurymn [silindi] yağlı inek sutunun kaynayinca olusan kaymagı ve cilek reçeli dun yedim uzun bi sureden beri ilk defa oyle doldum 😂
Adanurymn [silindi] ya masallah bu zamana kadar sutum cok oldu 11.5 ayligiz cok sukur sutum yetiyoda artiyo ama dun onlar cok çok fena sut yaptı 😂
Happymumasli [silindi] teşekkür ederim denicem bende 😊 günde 3-4 kez mama veriyorum umarım tariften iyi sonuç alırım 😊
[silindi] Happymumasli inşallah canım boll sütun olsun bidde cig cig de ye hurma incir birin de duydum dut hasliyorsun o nun suyuda boll sut yapiyo