Asya11 Kızlar bebeğim 2 aylık 40 ndan önce uykularınız güzeldi gece uyurdu 4 5 defa kalkardı ama son 3 gündür saat 11 den sabah 6 yakada hiçmi Bi bebek uyumaz ya cıldırmak üzereyim gündüz misafir ev işleri gerçekten bitkin düşüyorum bu günler gececekmi atak haftasımı yoksa bilemedim en fazla bir iki saat ayakta durabilir uykusuz ama 7 saat uyumamak nedir cıldırmak üzereyim bir tek benmiyim 😞
Cansutekbas Asya11 gazı vardır canım benim gazını çıkarsa da kakasını yapsada gazı vardır ondan uyumuyor dur ağlıyor mu peki?
Asya11 Cansutekbas ağlamıyor karnıda ac değil her saat altını değiştiriyorum gazıda yok gazını cıkarmadan asla uyutmam zaten 😔ne zaman bitecek bu gaz sorunu
Asya11 EzgiDuru dün dediğiniz gibi yaptık dus yaptırdık ve güzelce uyudu yine 4 kere felan kalktı ama dinlendim bende ev sıcak ama kış günü korkuyorum hergün banyo yaptırmaktan
Cansutekbas Asya11 canım gazını çıkarsanda gazı vardır bende de öyleydi sen dediğimi yap karnına masaj yap z.yağı sürüp. Poposuna da hafif z. Yağı sür inşallah düzelir
EzgiDuru Asya11 korkma canım bende her aksam 9da yikiyorum masaj giydir et derken 10 da yatağa koyuyorum dus aldirmazsam uyumuyor asla. Birde acaba doymuyor olabilir mi hani cok sık kalkıyor
Asya11 EzgiDuru ya doyuyor emiyor bir saat içinde 2 kere altını değiştiriyorum mesela doymasa bu kadar cok ciş yaparmı bilemedim