SheShines Kızlar bu ara ara aklıma geliyor, oğlumla ilgilili sırtımda dövmem var ama ultrason resimlerinden birini yaptırmak istiyorum bana göre aşırı anlamlı geliyor, siz ne düşünüyorsunuz?
VERA19 SheShines Bende bu aralar kızımla ilgili dövme yaptırmayı düşünüyorum ama bulamıyorum içime sinen bişey. Oğlumla ilgili dövmem var dediğiniz nasıl bir dövme acaba fikir olsun bana🙏🏻
patilianne SheShines hamilelikten önce kendim evde yapıyordum dövme eşime de yaptık baya tabi oğlumuZun ismini ve doğum tarihini yazdık birbirimize o tarz dövmeler zamanla deforme olur daha basit şeyler seçmenizi tavsiye ederim
SheShines VERA19 Özelden atmamı ister misiniz şu an ki dövmemin? Ultrason resmini küçük bi şekilde yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim nereye🙈
VERA19 SheShines Bileğinizin iç kısmına yaptırabilirsiniz bence ben seviyorum orada dövmeyi☺️ Olabilir özelden yollayabilir veya buradan tarif edebilirsiniz nasıl isterseniz👍🏻
iamthed Ultrason güzel fikir ama örneklerine baktım, biraz fazla koyu görünüyor. Ben de biraz büyüdükten sonra benim resmimi çizmesini isteyip, onu minimal şekilde yaptırmak istiyorum