Emiraysima Kızlar sutu artirmanin yolları neler suyu çok iciyorum bazen iyi oluyor doyuyor bazende iki göğüsü emsede doymuyor mama vermek zorunda kalıyorum neler yapmalıyız artırmak icin
Momofaboy Emiraysima fırsat buldukça uyuyun. Rezene çayı deneyin derim birde günde 2 fincan. Bol su tabi.
seydaac Emiraysima rezene kimyon anason tohumu karışımı çayı, tahin helvası, tahin pekmez, promalt(e bebekte) veya Maltana(şok marketlerde) ben bunlardan çok fayda görüyorum inşallah size de faydası olur
deletedmom293 Emiraysima ben eczaneden süt yapıcı çay aldım. ADı mamsel stıl ter ya da uymama stıll tee de alabilirsin günde üç dört defa içiyorum ılık ya da sıcak da içebilirsin çok güzel süt yapıyor
Minikprens Emiraysima aynı sıkıntı bende de var canım 7 günlüğüz daha bende tahin helvası yiyorum günde nerdeyse 3 4 fincan süt yapıcı çay içiyorum kesinlikle sende al işe yarıyor çünkü o çaylar. Açıkçası başka bişiy yapmıyorum zaten iştahım iyice azaldı ve su da eskisi gibi içemiyorum o yüzden süt yapmak daha da zorlaşıyor.
Sevo seydaac sizde de promaltı içince sarhoş gibi bir hal oldu mu acaba? Bir de sanki bebeğimde gaz ve kabızlık yaptı gibi sizde de oldu mu?
Missi Emiraysima Hurma diye okumuştum işiniz yarar inşallah ama 1/3/5/7/9 tekli sayı olması gerekiyor Muş
Zuayve Emiraysima emzirdikten hemen sonra iki bardak su hoşaf yada meyve suyu tarzında sıvı şeyler tüket. Düzenli ye aç kalma hurma ye bide
seydaac Sevo yoo hiç bir sorun yaşamadım ben sütümü çoğalttı sadece. Yediğiniz başka bir şey gaz yapmış olabilir mi acaba? Yada belki size farklı etki etti bilemedim.
Firdevs Emiraysima ben de humana still tea bol su dere otlu yoğurt yiyorum canım bütün bunlara rağmen benim de azaldı 3 aylık oğlum bu ay kilo almadı ne yapacağımı şaşırdım 😔
Sevo seydaac olabilir belki de ☺️ İçinde şeker var ya acaba ondan mı diye düşündüm. Bir defada içmiştim ondan mı bilmiyorum. Aslında baya almıştım tüketmem lazım bilmiyorum ne yapcam☺️
eymeninannesibusra Ben 5 gündür galactago dalmayı ve humana stil tea kullanıyorum biraz daha farklı öncesine göre tavsiye ederim bende ayniydim
seydaac Sevo ben şimdi şoktan Maltana alıyorum o da baya etki etti bende☺️ düzenli kullanımda baya etkili oluyor promalt