Babycio biz de 3.5 aylıkken yaşadık meme uyku reddi asla emmek istemezdi sağıp biberonla verirdim onu da çiğnerdi yarısı içeri yarısı dışarı mahvolurduk, sonra ayakta zıplaya zıplaya emzirdim onda da 5 dk çekip ağlamaya devam ederdi kalanı sağıp uyanıkken ağzına sıkardım biberonla,gece uyku sersemi sorun yoktu gayet güzel emerdi gündüz yapardı böyle, çok stres yaptığım için benim de sütüm çok birikmedi o zaman göğsüm yumuşak olurdu, bi hafta fln çok inattı böyle ama sonra inadını kırdım düzeldi göğsüm de dolmaya başladı, ara ara yapıyor yine ama pes etmiyorum zıplayarak emziriyorum illa. Stres yapma geçecek atak dönemi olduğu için ve etrafa ilgileri arttığı için böyle oluyor bu dönemde çok kişi var böyle post açan, stresli olursan sütün etkilenir sabırlı ol savaş inadını kırmaya çalış yattığı yerden göğsünü ağzına koy direnemesin. Bir de gazı olunca memeyi bırakıyorlar emerken bağırsaklar çalışıyor ıkınma gücü emerken zor olduğu için direk ağlayarak memeyi bırakıyor. Annelik zor Allah yardımcın olsun güzel kardeşim geçecek sabret 😌