aymira_esira Sizde nasıl oldu bu durum emekliyor koltuklara tutnarakda yürüyor Ama elimize alıp yürütmeye çalıştığımız zaman Kendini yere atıyor ayaklarını havaya kaldırıyor :) sizinkiler ne zaman yürümeye. Başladı yürümesi için ne yapabilirim bilmiyorum
PembePelikan aymira_esira yürümesi için bişey yapmanıza gerek yok, kendi istediği zaman kimse tutamaz zaten :)
EmineYilmaz aymira_esira ben hiç ama hiç zorlamadım yürütmeye çalışmadım 14. Ayda birden bire kalktı yürüdü 1 hafta sonra koştu 😂
Suuuuuu aymira_esira canım benim oğlumda 14 aylıkken yürüdü ☺️ Ben çok stres yapmıştım ama zamanı varmış 🙏
serebro aymira_esira yürümesi için zorlamayın benim oğlum da hemen ellerimi bırakıp emeklemek isterdi ama 1 hafta içinde 2 adim ilerlete ilerlete bir anda pıtır pıtır yürümeye başladı. Kendine güveni gelince birden yürüyorlar. Yaşında yürüdü şuan 13 aylık
aymira_esira PembePelikan EmineYilmaz Suuuuuu oh oh yorumları okuyunca içim rahatladı İnanın çok stres yapmıştım çünkü teşekkür ediyorum her birinize 🥰🥰
Mom0911 EmineYilmaz bende hep kendine bıraktım hiçbir şeyde yardım etmedim çabalamadım🤣Kendi emeklemeyi öğrendi, kendi yürüdü, kendi yaptı herşeyi 😁
Miyauw EmineYilmaz valla bende bışver diyorum kendime ama sonradan da neden ki diyorum 😅 kafama takıyorum
ErkekkAnnesii aymira_esira ben hiçbirşeyde oğlumu zorlamıyorum dönmesi için çabaladım olmadı sonra bir gün birden bire dönmeye başladı sonra sürünmeye başladı canı ne zaman isterse o zaman yapıcaktır teşfik edebilirsiniz ama gene onların canı ne isterse o oluyor 🤗
Ebruli101 aymira_esira benim oğlum 17 aylıktı tutunarak yürüyordu doktora gitmiştik onu da sorduk tutunarak ayakta duruyorsa bizim için sorun yok dedi birkaç gün sonrada yürüdü 😂 şimdi 22 ayını geçti hiç yerinde durmuyor 18 ayına kadar yürüyolar genelde canım
nur-nr_123 aymira_esira bnm oğlum 13 aylıkken yürüdü canm ilk böyle 3-4 adım atıp bırakıyordu bende cesaretlensin diye karşısına oturup 3-4 adım atınca kucakladım oyandik güldük alıştı ve o gün yürümeye başladı ertesi gün kendi kalkıyordu artık cesaret verdim