LemanSmty Elifkedi geçmiş olsun canım insallah yapabilir kıyamam ona biz iki gaz ilacı birden kullanmaya basladığımızdan beri kakası düzene girdi gazını kendisi yapabiliyor artık maflor ve sap simplex
AygulSina Elifkedi bizdede oyle olunca ates olceri zeytin yagina batirip poposuna sokuyorum o siradada esim karnina masaj yapiyor kisa surede yapiyor deneye bilirsiniz
Sumeyyee Kaç gündür yapamıyo. Eczanede yapması için fitiller var uzun süredir yapmıyorsa alın anında yapar
Yusufunannesiaybuke Canım ben gün sayıyorum 5 günü geçince ilk başta kulak çöpünün ucuna zeytinyagına batırıyorum ve poposundan az içerye dogru itiyorum ama cok az oyle yapıyor yapmıyorsa kavma veriyorum cok aşırır aglıyor çünkü zorlanıyor mecbur kalıyorum
Yusufunannesiaybuke Musmus 3 buçuk aylık doktora götürdügümde 3 günden sonra müdahalede bulun dedi bende ö yüzden bu yöntemleri kullanıyorum
Neslihan_alparslan Agız yolundan direk olarak zeytin yagını vermeyin nefes borusuna giderse ödem yapar öay kaşıgına mama yada sütünüzü damlatıp verin birde kulak çöpmü doktorum fitilden daha iyi dedi sağlıkla kalın
Melisam Elifkedi merhaba bebeğim 4 aylık 2 aylıktan beri 4 kere uzun günler yapamadı kızım kakasını yeğenlerimden bildiğimi uyguladım kulak cubuğuna zeytinyağını batırıp popsna soktum 4 bez birden arka arkaya yaptığını bilirm 2 kere koyup çıkarsan yeter .. fitiller hem büyük hem can yakıyor oyüzden son çare fitil düşün bence
Nilly Melisam lavman demiş sanırım. Benimki de iki gün yapamamıştı ve gazı çoktu acile gitmiştik doktor vermişti. Popodan sıkar sıkmaz ilaçla beraber fışkırmıştı kakayı. Acile ya da eczaneye gitme şansınız yoksa, başka yollarla çözemezseniz şöyle diycem benim annem ilk oğlum yapamadığında küçük bi margarini fitil şeklinde yontup öyle koymuştu poposuna. Bi kaç kez işe yaramıştı.
Nehirmasal Elifkedi meraba kansuk diye bi fitil var hemen ve rahatça yapabiliyor yağlı bi fitil olduğu için canıda yanmıyo rahat oluyo
Kumsal77 Elifkedi şimdi diyecem ama sanırım saldıran olacak, bnm de bir hafta boyunca kakasını yapmadı, hergece fitil takmama rağmen yapmadım, yeşil sabunu fitil gibi kesip taktım 3 dk sonra yaptı kakasını
maysa-19 Elifkedi kaç gün yapmadığı önemli bide 3-4 gün yapmadı hiysuzlugu varsa danış fitil al sabun falan yapmaz sakin eğer böyle sürekli oluyorsa doktor bağırsak düzenleyici veriyor bizimki 7 gün en son 11 yapmadı fitille yaptırdık sonra ilacı kullandık 5 günde bı kendi yapıyor ve hiysuzlugu yok eskiden yikiyodu ortaligi