Tekemerve Arkadaşlar 19 aralıkta doğum yaptım (sezeryan) adetimde daha gelen giden yok karnımda sürekli biseyler oynuyo annem kandır olmadığın için oynuyo diyo sizce ne bu aynı şeyleri yaşayan var mi
Yunel Tekemerve ben canım 12 aralıkta doğum yaptım geçen gün bnde fark ettim sanki birşeyler oynuyor 😄 doğum yapalı 3.5 ay olmasa 17 haftalık hamileyim de bebeği hissediyorum dicem😂😂
YaseminElif Tekemerve bende Eylül 8 de Doğum yaptım dediğiniz gibi sırt üstü yattığımda özellikle oluyor öyle sert birazcık hatta 🤦♀️ 1 yıl normalmiş tabi yine de doktorunuza danışın içiniz rahat etsin
Musmus HtcBelis regli ozleyecegimi kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi sürekli hamileyim mu acaba diye diye stresten perişan oldum 😁
Kumsal77 Musmus 😂😂😂😂, bende her ay oluyorum hatta 15 günde bir oluyorum üstelik adetimde yaklaşık 10 gün sürüyor önceden de 2-3. Gün tek ti Bende regl olmamak istiyorum, herkes dedi olmayabilirsin çok mutlu olmuştum ama maalesefki oluyor
Cansusulu Tekemerve bende 3 ağustosta doğum yaptim hala adet olmadım benimde karnım da hareketlenmeler oluyo valla
Oozzee Karında hareketlenme bende de oluyor. Bence sebebi iç karnın ve rahmin hala toparlanıyor olması. Gerçi rahim hemen eski haline dönüyor ama gene de iç karın toparlanması vs onlardan kaynaklanıyordur. Ben de 31 Aralık’ta doğum yaptım, hala adet olmadım. Belirtisi dahi yok. Akıntı bile yok. Doktor kontrolünde doktorum da bi 7-8 ay geleceğini zannetmiyorum demişti, 1 yıla kadar normal demişti. Özellikle emzirmek de gecikmesine sebep olabiliyormuş👍🏻
Smrenes 2 şubatta sezeryan doğum yaptım çok kanamalı Bi doğum oldu.. İlk adetimi de Nisan da oldum 4 gün sürdü Bi daha olur mu bilmiyorum bu kader erken olması da normal mi emziriyorum da bilemedim herkesin 5 6 ay sonra falan ilk adeti oluyor..