Littlemomm Kızlar telefonumun ekranında alt kısmında küçücük beyaz bir nokta belirmiş başına gelen var mı neden olur telefonu kullanmaya engel zarar olur mu çoğalır mi git gide çözümü var mı ??
Gulsen4224 Littlemomm Tablette oluştu minik beyaz bi leke eşim servisini aradı inceleyip garanti dışı olup olmadığına bakacaklarını söylemişlerdi canım iPhone mi telefonun
bjkbb Littlemomm su falan kaçmış olabilirmi. Benim telefonumun içine su kaçmıştı öyle oldu kullanıma engel değildi o anda ama zamanla bütün ekrana dağılmıştı o beyaz leke pirince falan koydum hatta nemini alsın diye ama fayda etmemisti. Servise göndermistim kaskosu olduğu için yarı yarıya ücret ödemiştim
Gulsen4224 Littlemomm hayır canım daha dün oluştu ama garantisi var ise ara istersen sende garantiye verilir yapılır umarım
Littlemomm bjkbb anladım canım sanırım ya su kaçtı büyük ihtimalle geçenlerde hopörlerine şu kaçmıştı pirince koydum sesi düzeldi ama o an olmadı bu beyaz leke daha sonra oldu bugün farkettim daha
Duyulurum Littlemomm darbe almıştır muhtemelen. Kullandıkça çoğalacağını sanmıyorum. Lekenin beyaz olması herhangi bir renk vermemesi anlamına gelir. Siyah olması da ışık vermemesi
bjkbb Littlemomm anladım su kalmış demekki iyice dağılmadan yaptırmaya götürün bence garantisi veya kaskaso varmi normal bir teknik servise verirseniz garantiden ve kaskodan çıkar ürün aklınzda bulunsun kendi servisine vermenizi öneririm 🙂