Setenay Merhabalar 5 aylık ikizlerim var ek gıdaya ne zaman geçtniz mama ile besleniyorlar şuan bir kız bir erkek oğlum mamayı keyifle içmiyor sadece gece uyku sersemliğiyle diye tahmin ediyorum 150 cc nin hepsni bitiryo bilgilendirirseniz çok sevinirim ek gıda konusunda doktora sordum ikiz oldugu için bu ayda ek gıdaya başlamada bir sakınca yok dedi pirinç unu veryrum severek yiyor yani şöyle söyleyim kaşıkla yemeği daha çok seviyor siz nasıl yapıyosunuz acaba ikiz annelerii??? Neler veriyorsunuz 5.ay da??
MinnakAnne Setenay pirinç unu vermeyin bence bebeklere boş yere kilo yapıyor. Benim bebeğim 5 aylık ve mama kullanıyor sadece ben 4,5 aylıkken başladım ek gıdaya. Elma armut suyu ile başladım sonra ise yoğurt ve sebze çorbası olarak gidiyoruz
Setenay MinnakAnne ya şöyle sadece wce 1 sefer veriyorum oda öğlen onun dışında elma ve yoğurt veryrum çorbayada geçicem inşallah haftaya çok severek içmiyo oğlum mamayı yani oynuyo resmen kızım öyle değil ama o maşallah çok seviyo mamayı ve elmayı yoğurt yemiyo oda ekşiyo çıkarıyo geri yoğurdu bende şaşırdım inşallah çorbayı sever içer
Ikimelekannesi_zz MinnakAnne ben de tam 4 aylığım kızlarımdan biri kaşıkl yiyor mamayı gece yanda gündüz keyfi gelirse anca emiyor biberonu ek gıdaya 5 Ayda başla dedi doktor ama kızım 1 Ayda 1100 gram almış