2Amom Merhaba kızlar, 5,5 aylık olunca doktor önerisi ile tadımlara başladık tatlı patates, havuç, kabak verdim 2şer gün arayla başka neler verebilirim? 8gün sonra 6 aylık olacak. Bu arada süt yumurta alerjimiz var.
Cgdmltr93 2Amom bal kabağı avakado verebilirsiniz. Meyve emziği alıp içine elma kayısı koyabilirsiniz
iremm__2 2Amom canım ben kabak verdim dün bayıla bayıla yedi buharda haşladım ama. Sulu olunca yemek istemedi
2Amom Cgdmltr93 avokado ben yediğimde yüzünde kızarıklar yapmıştı ondan vermedim, peki meyvelerde bir sınır var mı şu verilir bu verilmez gibi? Elma muz kayısı vb
2Amom 06082020 doktorumuz patates havuç birlikte haşla süz zeytinyağı koy ver demişti acaba arpacık soğan da katsam mı? Patatesi sabit bırakıp yanındaki sebzeyi değiştirsem, bir de kolik bebekti ek gıda ile gazı yine arttı özellikle havuç çok ıkındırdı iki gün.
06082020 2Amom canm arpaciksoganla normal soğanı 7.8 ayında verebilirsin daha sindirim sistemi hemen kabul etmez bide kabak havuç patates bunları püre yapıp verdinmi hiç
CaglaCeylin duru2603 tatli patatesin tadi hafif tali ve ici turuncu rengine hanimefendi, cok saglikli tavsiye ederim
2Amom duru2603 Migrostan almıştım bulunduğum yerde pazarda yoktu. Bebekler için daha sağlıklı besin değerleri açısından diye biliyorum. Ek gıdaya başlayanlar ondan vermiş diye verdim🙈
CaglaCeylin Bebeginiz daha ufak havucu kabakla karistirin, patatesi kabakla, bal kabagi 6 aylikken brokkoli. Yaban havucuda var almanyada tr varmi bilmiyorum onuda cok severek Yemisti kizim simdi 15 ayligiz
2Amom CaglaCeylin Yaban havucu ilk kez duydum netten bakayım nasıl bi şey. Brokoli Pişik yapabiliyormuş sanırım o yuzden dediğiniz gibi onda 6.ayı bekliyorum.
2Amom iremm__2 kabak ben de verdim iki gündür sevdi kabak sonrası ne versem bilemedim yarın. Balkabağı bulamadım markette onu bulunca vericem
iremm__2 2Amom bende değil ya çünkü tadım yaptırıyoruz sonuçta tadını alsın diye yedigi çok fazla değil yani sadece ıspanağı bidaha ısıtmak iyi değil diye biliyorum