Sebis3232 Kizlar kac tane post gezdim uykuyla ilgili yalniz degilim evet 3.5 aylik kizim geceleri milyon kere uyanmaya basladi nolur biri gecici bu durum desin😣😣😣😣
Keremalim Sebis3232 Valla cnn 1 hafta sonra 5 aylık olacağız ne uyku kaldı ne birşey sabırla geçmesini bekliyrm🙁
Svlygz Sebis3232 4 ay 4 günlük gece saatte bir uyanmaya başladı, gündüz uykusu zaten pek yoktu iyice kötü oldu 🤦
Nurrumeyss Sebis3232 biz 9 ay 15 gunluk olduk 4 aydan beri cekiyoruz malesef kı gecmıyor ıllakı etkısı kalıyor atak ustune atak oluyor bi toplayamadık kendınımizi
elif_07 Keremalim 2 gün sonra 5 aylık olcaz tam bir aydır gündüz uykuları kısa gece de çok kalkıyor. Emzirirken koltuğa kafamı koyup sabahı öyle ediyoruz. Gündüzleri çabuk sıkılıyor. Hep gezmek istiyor. İnşallah birkaç güne biter bu atak. 🙏
Sebis3232 Nurrumeyss yaşına geliyo resmen kuzum ya Allah yardimcin olsun hatta hepimizin seninki falan artık düzelmesi gerekmiyo mu
Sebis3232 Kagansmother hayır cnm nasil yaparım başarılı olur muyum diye korkuyorum destek aliyim diye düşünmüştüm dolandırıcı doluymus ortalık postum direk silindi admin etiket yapti neler olmuş allahım caresizlikten nelere başvuruyoruz onlarin yaptığına bak
Sebis3232 elif_07 inşallah cnm insan hicbi şekilde mutlu olamiyo iste bu uykusuzluk yorgunluk cok etkiliyo günlük hayatımızı
Keremalim elif_07 Aynı valla cnn gece çok sık uyanıyo ayakta uyumaktan boynum ağriyo artık gunduzde sürekli ilgi istiyo bi gecsede biraz olsa rahatlasak🙂
Nurrumeyss Sebis3232 amin canım bi türlü düzelemedık bide 8 ay atagı cok agır atlattık tam düzeldi diyorum 2 gun grcmiyor
seyda83 Sebis3232 EVT CIDDEN DUZENE GIRDI SIMDI SUKURLER OLSUN ACIKMADIGI ZAMAN KALKMIO DARISI BASINIZA :)
Sulem Bizde 4 ayligiz atak haftasi ama hep uyuyor sakın cok uyumaya basladi gece gunduz sukur valla yorulmuyom 😂🙈
Alyatrd Sebis3232 haftaya 6 aylık olucaz hala aynı gece uykuları berbat 2aydır böyleyiz nerdeyse 😒 bazı bebeklerde kalıcı olabiliyormuş