SeraAslan Kızlar Merhabalar, Bebeğimde süt alerjisinden şüpheleniyoruz, bir kere kakasında kan gördük, doğduğundan beri mukuslu kaka yapıyordu, aşırı gaz sorunu vardı ve hep huzursuz bir bebekti.Kakası Farklı bir yeşil renkte. Bilgilendirirseniz sevinirim.
VERA19 SeraAslan Merhaba annemiz, forum kuralları gereği hassas içerikli görsel paylaşmak yasaktır. Postunuz bu nedenle düzenlenmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz 🌼
TinkyWinky SeraAslan merhaba bebeğin kaç aylık? Benim oğlumunda 3.5 aylıkken kan gördüm kakasında.Daha öncede aşırı gazlı bebekti,mukuslu kaka,köpüklü kaka,gürültülü kaka yapardı hatta emerken bir yandan gürültülü kaka yapardı,en son kan görünce alerjiden şüphelendim be teşhis konuldu doktor tarafından.Ben hep kolik bebek zannederdim ki alerji de aşırı gaz yaparmış.Alerjisi olan ürün tükettiğimde bağırsakları acıdığı içinmiş bütün huzursuzluğu meğer .Alerji doktoruna gitmenizi tavsiye ederim .Gidene kadar da süt ürünü dana eti yumurta tavuk tüketmeden bebeğinizi takip edin☺️
SeraAslan TinkyWinky merhabalar bebeğim 4 bucuk aylık, bende bebeğimin kolik bebek olduğunu düsünüyordum ama sanırım alerjiden, süt ürünlerni kestim ama cok bir sey farketmedi, çocuk doktorumuzda bu konu hakkında yeterli donanma sahip değil, beni tatmin etmedi. Bi alerji doktoruna gitswk iyi olacak
TinkyWinky SeraAslan aynen alerji doktoruna gidin.Bir de sadece süt ve süt ürünü değil paketli gıdalarıda tüketmemeniz gerekir ,içindekiler kısmında eser miktarda bile yazmamalı☺️