Deletedmom27337 2 aylık bebeğine kullanan varmı? Bn burda görüp aldım dün kullansam mı kullanmasam mı karar veremedim
Duygusuz Deletedmom27337 bende dün aldım bebegim alerjik digeri cok gaz yapıyordu basladım dün kullanmaya en dogal içerikli d vit
Utkucan Deletedmom27337 kullan canım gayet temiz içerikli bir vitamin biz doğduğundan beri ocean kullanıyoruz bir fıs veya 3 damla vermen yeterli
Duygusuz Deletedmom27337 aynen bende öyle okuyunca tedirgin oldum arastırınca rahatladım 1 fıs yada 3 damla yeterli
Deletedmom27337 prensinveannesininguncesi eltim eczacı ona sordum bu daha iyi dedi. Öncesinde aağlık ocağının demesiyle almıştım devit-3. Bakalım doktor randevumuza daha var o zmn sorarım
Yigit_eminim Deletedmom27337 devit3 bugün banada verdi saglik ocağı sızlasın kullanıyorsunuz kapağını actim nasıl damlatacam 3 damlayı bilemedim
3children1mom Deletedmom27337 Kullanabilirsin bende 20 günlükken başladım. Canım pompalı kapağı ile 1puf, damlalık kapağı ile 3 damla
Yusufali06 Deletedmom27337 sağlık ocağının verdiği sanki kabız yaptı o yüzden doktora sordum bunu önerdi kullanıyorum 1 aydır bebeğim şuan 2 aylık
Deletedmom27337 Yusufali06 bizim şükür bi sıkıntımız yoktu ama içeriği temiz diyen çok oldu burda o yüzden alıyım dedim bende :)
1prens1prensesannesii Deletedmom27337 1 yaşa kadar kullandım. Dün 1 yaş kontrolu vardı değerleri gayet iyi çıktı doktor bırakabilirsin artık kullanma dedi. Ocean güzel bir marka.. Kan ilacını sa kullandım 4.aydan sonra şimdi onu da bıraktık