Bebekbeliz Kızıma bir yerden damla kehribar hediye geldi de diş çkrma dönmnde iyi geldğni okudum Baska faydalrda varmş sizce bnu kolye mi yaptrm bileklik mi kullanan varsa hangisi daha kullanışlı olur acaba 🙏🏼
Deletedmom27337 Bebekbeliz bileklik karın etrafında durduğu için gaza, kolye de baş kısmına yakın oldugu için diş evresinde yardımcı oluyor diye okumuştum. İkisinide aldım ben
Astadavistabeybi Bebekbeliz biz kolye kullanıyoruz kızım 5 aylık sanırım diş geldi gelecek şişlik var ve hafif atlatıyoruz bu dönemi kolye tavsiye ederim ben🤗
Katarsis Bebekbeliz alma sürecinde baya araştırıp alacağım yere bi hayli soru sormuştum satıcı neresi için isteniliorsa oraya yakın olması lazım dedi bne de diş için kullanacagimi söyleyince o zaman kolye olarak kullanmamiz gerektiğini söylemişti kolye olarak kullanıyorum.
elmalikurabiye Bebekbeliz amac kolye olarak takip tukuruk bezlerini rahatlatmak bileklik pek ise yaramiyor
Saitkereminannesi Bebekbeliz kolye daha kullanışlı bilekliği de var ama izin vermiyor takmama kolyesi hep boynunda