Mahmet Benim bebeğim canı isteyince emiyor ve mama , emzikte kullanmıyorum uçuş sırasında ne yapmalıyım 🙄
Yusuf_alim Mahmet Ben de dün kendi doktoruma sordum sıkıntı olmaz dedi sadece uçakta kanatlarsan ve motordan uzakta oturun çok etkilenmez. Dedi
Tuba_engn Mahmet Emzirmelisin tabi ki… Bir anne olarak nerede olursan ol emzirmek senin en doğal hakkın. 👍❣️ Hosteslerden yardım alabilirsin, hangi pozisyonda emzirmeli, Bebeğin güvenliği için.
Simay41 Mahmet uçak kalkmadan önce emzirmeye başlayın uçak kalkarkende devam edin yoksa durmaz bide emince kulakta tıkanma olmuyor
Mrveykt Mahmet canim benim kızinda saatleri var nezaman emdiği.. Her 3 saat felan emmiyor bende uçakla yolcu yapacağım.. Kalkış iniş saatlere denk getirmeye calisacagim
Mahmet Yusuf_alim benim doktorum da emzir dedi ne yapacağımı bilmiyordum Bilgi için çok çok teşekkür ediyorum
Gizy Uçakta klimalar soğuk çalışıyor.. emzirirken bebişlerimiz terliyor ve o klimaların etkisi ile hasta olabilir.. dikkat edin diye yazmak istedim, aklınızda bulunsun 🙏🥰