alisaksc Kizlar zaditen ilaç damla kullanan var mi? Doktorumuz alerji için yazdi, fakat forumlarda okudum çok fazla yan etkileri varmış . Çok kararsiz kaldim versem mi vermesem mi diye ilaç sonuçta.
Berraaanurr123 alisaksc bende kullandım ama kısa süreli 10 gün kadar kullan dedi doktor bi sıkıntı olmadı bi uyku yaptı
06-ikra-06 alisaksc ben kullanmıştım kaşıntı alerji için vermişti doktorum biraz uyku yapıyordu bizde
Eminegokhan alisaksc Bütün bir kışı zaditenle gecirdik sabah aksam şurup olarak verdik kış ayına alerjisi var bebeğimin bi yan etkisi olmadı hiç
Tnshmszynp alisaksc bende kullandım alerjisi vardı Hala var hemde gece uykusu için vermişti 21aylık 6-7ay kullandık
alisaksc Tnshmszynp bebeğim 6 aylik 8 damla yazdi doktorumuz acaba çok mu? Gida alerjiniz mi vardi? Şimdi durum nasil?
AA201207 alisaksc bize gastroenteroloji vermişti ama alerji doktoru kullanma dedi huzursuzluk uykusuzluk yapıyormuş
06-ikra-06 alisaksc yok bizim kız kafasını kaşıyordu sürekli bi kızarıklık bişe yoktu ama onu kullanınca geçti sonra bıraktık uzun süre kullanmadım yani
Tnshmszynp alisaksc Yok normal damla sayısı. Bizimde toza, tüye vs bunlara vardı hala var gerçi ama eskisi gibi belirtiler yok azaldı hem dikakt ediyorum hem ilaç işe yaradı
Pinarsah18 alisaksc bende kullandım bebeğim de herhangi bir yan etkisi olmadı. Çok aşırı bir uyku da yapmadı. Kilosuna göre damla verdik damlayı.
cevikoznur95 Oglum da alerjik rinit var bu aylarda artıyor kilo başına 1 damla dedi doktor sadece biraz uyku yapiyor başka bir yan etki görmedim normalde sabah akşam ben sadece aksam kullanıyorum 15 ayligiz