AybarsKaan Yaa havalar ısındı biz kısa kollulara geçiş yaptık çok sıcak ama 4 aylık bebeğim var onu nasıl giydireceğimi şaşırdım kısa kolluya geçsem hasta olursa diye korkuyorum napsamm acaba
aysenurbahadir AybarsKaan oğlum 2 aylık Perşembe günü kısa kollu ve şort giydirip cikardim dışarı üzerine de ince penye battaniye örttüm İstanbul da yaşıyorum dün hava serindi diye uzun kol pijama giydirdim bugün yine kısa kollulara dönerim
Mrveykt AybarsKaan biz Ankara’dayız 3 aylık bebeğim var kısa kol kısa bacak çorapla duruyor ama başdan öyle alisdirdik. Siz şimdi birden açık giyindir seniz hasta olabilir.
Tuba_engn AybarsKaan Bizde hala bu sorunu yaşıyoruz… Net geçiş yapamadık. Ev bir tık soğuk geliyor ona göre. Eşim ve ben kısa kolu ile dolaşsakta akşama doğru uzuna dönüyorum. Bebeğime için de uzun tek kat giydiriyorum.
gulrecelim_55 İstanbuldayım kısa kollu ile duruyor. Uzun kollu giydirdigimde terliyor öyle hasta olur diye kısa kollu giyiyor. Sırtı ve göğsü sıcaksa bebeğiniz üşümüyordur. Kolları serin oluyor ama dediğim gibi göğsü ve Sırtı sıcak
EsraTurna Benimde 4 aylık kızım var ama halen geçmedik Temmuz gibi anca geçeriz havalar bi soguk bi sıcak