Hilalrkmn Kizlar bebegim diş cikartyr dis bu kdar ates yparmi? Surup verdim ılık duş aldrdm bska npablrm dusurmk icin🙄
Bskulku Hilalrkmn ateş 37,5 tan yüksek yapmaz diyorlar ufak bir enfeksiyon varsa çıkar o kadar. Biz 40,5 ateşi gördük boğazlarında küçük bi enfeksiyon varmış. Takipte kalın 39 a gelirse hemen doktora gidin. Şimdi nasıl oldu bebeğiniz.
Ruzgargulu Hilalrkmn küçük cocuklarla temasi oldu mu veya parka gitti mi?6.hastalik olabilir. Benim oğlum da ates oldu 3 4 gün bu sekilde. Kan testi yapildi viral enfeksiyon dediler antibiyotik vermediler o yuzden. Sadece ates dusurucu kullandik. Ates takibi yaptik sürekli havale riski oluyormuş çünkü
Hilalrkmn Mora bugun sabhtan beri vrdi atesi ama 37.3 u geçmemişti az once emzirmye kalktm yaniyo 38.3 olmus hemen ılk dus aldrdm surup verdm uyuyor smdi
Mora Hilalrkmn bizimde öyle oldu 38.5 geçmedi 3 gün sürdü bir doktor dedi diştir biri dedi asla yapmaz şaştık kaldık sonra 3. Günün akşamı ateş kesildi döküntü başladı 3 de o sürdü 6. Hastalık olmuş belki sizinde öyle bir şeydir çok geçmiş olsun
Hilalrkmn Bskulku aksam goturdm cnm hstaneye dişten dolayi dedi surup yzdi gondrdi az once yine olctm 38.5 olmus
Alya88 Bizimde tam 3 gün surmustu dis atesi hep 37 ile 38,5 arasi degsiyordu 3, günün sonunda normale dönmüştü inşallah hemen düzelir bebisiniz
Hilalrkmn Ruzgargulu yok cnm olmadi evdeyz surekli bnde surekli olcuyrm ateşini yükselince hemen müdahale ediyrm ama yinede korkuyr insn
Echche Hilalrkmn seni korkutmak istemem ama yüksek ateş iyi değil. Daha 4 gün önce hastaneden çıktık. Oğlum havale geçirdi yüksek ateşten ve ateşi 38 kusurdu. Surup ya da paranox S fitil buna yeterli gelmiyor. Doktor dedi ki sadece paranox olan fitilde nöbet engelleyici ilaç da var içinde onu kullanmak gerek diye. Yani eğer hala ateşi yüksekse surup yeterli gelmiyordur. Calpol içiyorsa 4 saat aralıklarla dolven de vermek lazım değiştirip kullanmak gerekiyor. Calpol 4 saat sonra dolven 4 saat sonra yine calpol sonra yine dolven. Ateşi dusmuyorsa evde bekleme bence doktoruna tekrar danış. Ateşin sürekli yüksek olması iyi değil en sonunda cocuk dayanamıyor havaleye dönüyor
Hilalrkmn Echche calpol dusuruyr atesini etkisi gecene kdr etkisi gecincr yine cikiyor baklm bu gce cok yukslerse geri giderm cnm sizide cok gcms olsn rbbm butun yvrularmiza sifa versin ins arasnda bnm yvrumada🤲
Echche Biz de doktora gittik ilk gittiğimiz doktor calpol ve sadece paranox S fitil verdi çok önemsememis mesela evde onları kullanırken oğlum havale geçirdi. Başka doktora gittik o sinirlendi nasıl bunları verir önemsemez diye. Paranox fitili verseydi daha cok etkili olurdu ve nöbet geçirmesini engellerdi dedi. Ve 1 calpol 1 dolven verdi hepsinden sırayla verdik. Doktor dis diyip gecistirmiş olabilir. Bizi bu hale sokan da doktordu yani o yüzden Sen başka birine daha götür ki test tahlil yapsınlar belki enfeksiyon vardır. Biz de dis çıkardık ateşi olsa bile asla 38 olmadı 37lerde durdu hep. Dis ateşi yüksek olmuyor diye biliyorum biz öyle yaşadık çünkü hep 37lerdeydi hiç yükselmedi
Echche Hilalrkmn amin inşallah canım çok sağol. Salgın varmış. Ateş boğaz ağrısı yapıyor. Sadece dişe yorma yani kontrol altında tutamazsan tahlil yapsınlar görmüş olursun. Allah yaşatmasın kimseye ben o anda orta derece soğuklukta suya soktuğum için 30 saniye anca sürdü çok şükür hemen açıldı, beyne hasar vermedi. Tekrar geçmiş olsun
Melekinannesi Hilalrkmn ateşi kontrol altında tuttuğunuz sürece korkmayın lütfen zira ateş iyi bir şey bebeğiniz vücudu savaşıyor bağışıklığı güçleniyor😊 benimde bebeğim ateşlendi heöde üç gün boyunca hiç düşmedi eşimle nöbet tuttuk ama hiç ilaç içirmedim bağışıklığını düşürmesin diye ılık duş ıslak bezle vücudunu sildim sürekli çok şükür atlattık sürekli ateşini ölçün kontrol altında tutun korkmayın hatta bebeğiniz güçleniyo diye sevinin çok geçmiş olsun🌸🤗
Dzeyy Hilalrkmn Bizimde diş döneminde dün ateşlendi 38.5 oldu doktora götürdük boğazları kızarmış dedi ilaç verip yolladı bugün 40 derece olmuş yavrumun ateşi titreyip kasıldı vücudu mosmor oldu kendmizi nasıl hastaneye attıgımızı blmyorz diş zannettik bizde ama enfeksiyon olmuş boğazlarından dolayo ateşi yükselmiş 4 saatte anca düşürdüler ateşini evde 3 tane ateş ölçer var 3üde yanlış ölçüyomuş meğer 😔😔 37.2 ölçtük hastaneye bi gittik 39.8 dediler
Hilalrkmn Dzeyy allahim korusun cok gcms olsn cnim bizde aksam gttik bogazina kulaklrina bkti bsy yok dedi distendr dedi 3 gunden fzla sürürse mutlaka gl geri dedi surup verdm smdi çok sukur dustu biraz