Nur98 https://instagram.com/nilazrablr.sma?utm_medium=copy_link Merhaba annelerim hu bebeğimizin kampanyası 1 BİLE degil lütfen birlik olalım elimizden ne gelirse 5 TL 10 TL yeterki destek olalım cevremizdekilere söyleyelim gercekten yasadıkları cok zor seyler lütfen birlik olalım birlik olursak basarabiliriz 🤲🏻❤️😔
Muverrih Nur98 Ya smali bir bebek gördüğümde artık kalbim dayanmıyor 😭 hangisine yardım edeceğiz bilmiyorum yani birini bırakıp ötekini seçmek bile acı veriyor insana bu şekilde olmaz devletin bu olaya bir el atması lazım artık 😔
Gizemaltrn Nur98 çok geçmiş olsun canım inşllah bur an önce bağışlar toplanır bebegin kaç aylık ve beriltileri nelerdi öncelikle ne farkettin
Nur98 Muverrih kesinlikle size katılıyorum o kadar cok bebeğimiz varki birine yapıp birine yapmayınca cok üzülüyorum ama hep birlikte yapabiliriz 😔🤲🏻
Nur98 Gizemaltrn benim bebeğim degil canım instagram üzerinden gördüm o kadar cok varki bu bebeklerimizin yardım etmemiz lazım 5 TL 10 TL ne olursa instagrama sma yazsan bir sürü bebek cıkıyor maalesef ve insanlarımızın cogu duyarsız kalıyor 😔