Sahraligunler Bebeğim 36 günlük havalar çok sıcak süt karşılıyor diyor doktorlar ama evdekilerde ha bire biraz su ver diye baskı yapıyor vermeli miyim zararı olur mu
Emir123ali Sahraligunler vermeyin canım yeni 6 aya kadar doktorlar önermiyor ve 6 aydan sonra bile zorlamayın içiçeği kadarını içsin diyor
Emir123ali Sahraligunler senin sütünden fazlasını zaten alıyor eğer araştırırsan yeni doğana zararı bile var
Okyanustakibulut Sahraligunler yaa bununla bende başa çıkamıyordum en iyisi verdim az önce diyip kurtulmak. Su 6aydan önce önerilmiyor ben 4 aylıkken az az vermeye başladım verdiğimde bebek suyu idi
Merveetkn Sahraligunler vermeyin sindirim ve bağışıklık sistemi henüz tam gelişmediği için rahatsızlanabilir ilk 6 ay sadece anne sütü zaten anne sütünün büyük bir oranı su içerir
BademsMam Sahraligunler su verip midesini şişirmeye gerek yok. Suya kesinlikle ihtiyaçları yok. Ben yazın 45 derecede bile su vermedim verilmez de zaten
Serpil51 Su verme merakı asla bitmiyor asla doğar doğmaz su da su su da suuuuuuuu susamış bu su vermiyon mu aaaaa su ver çocuğu kuruttun su ver suuuuuuu
Morusevenanne Serpil51 “yalanıyo bu cocuk yazık su ver” , eltimi anlatıyor kayınvalide"o biberonun ucuyla dudağına sürüveriyordu" hayır yettiniz diyip bağırıp çıkacam en sonunda.