Alminazli Kızlar süt kardeş olmak için illa emzirmek mi gerek? Simdi benim kızım var yakin bi arkadaşımın da oğlu biz emzirmek yerine sağıp versek sütlerimizi kardeş sayilmiyorlar mi ?
cekoslavakporseleni Alminazli emzirme şart değil, sütün çocuğun boğazından geçmesi önemli. Yakın bir arkadaşım ilk doğum yaptığımda sütüm gelmeyince her gün akşam iş çıkışı gelip sağıp bırakmıştı bana. Bizim bebeklerimiz süt kardeş oldu 💕
elmaliturtam Alminazli zaruri bir durum yoksa yapmayın lütfen. Neden başkasının sütünü içsinki bebekleriniz. İleride ne yaşayacağınızı biliyormusunuz belki aranız bozulacak o verdiği bir damla sütü helal etmese evladınıza ne olacak. Çocuklar birbirlerine ileride sevgi besleseler aşık olsalar ne yapacaksınız. Lütfen yapmayın her yönünü iyice araştırın
Muverrih Alminazli Bencede vermeyin. Benim yengem amcamın hala kızı birlikte süt emmisler ama şuan evliler 🤦🏻
Sedonay Yapmayın bence ben çok yanlış buluyorum kimsenin sütünü içirmem çocuğuma bugğn yakın arkadaşsınız yarın olmayabilirsiniz yada çocuğunuz ilerde arkadaşınızın çocuğuna aşık olsa nasıl evlencek herşeyi düşünün çocuğunuzun kimsenin sütüne ihtiyacı yok
___1Prensannesi___ Sedonay çok doğru dünyanın bin bir türlü hali var aşık olursa evlenemez yada başka kardeşine aşık oldu yine evlenemez …… Dinen böyle
Alminazli cekoslavakporseleni bizde öyle yaptık arkadaşımın sütü gelmedi 1 ay var aralarında bebeklerimziin ben sağdım yolladim mama yerine sütümü icirdi 1 hafta kadr sonrq kendi sütü geldi zaten
Feyzosunannesi Alminazli mecburi bir durum yoksa keyfinize gore boyle bisey yapmayin lutfen… belki suan yakin arkadas olabilirsiniz ama ilerde boyle olmayabilir ve arkadasiniz o sutu haram ederse ne olacak lutfen herseyo dusunun..
Alminazli Feyzosunannesi biz çocuklarımız hic kopmasin istiyoruz bi kardeşleri olmasa bile kardeş gibi olsunlar kopmasinlar die yapmak istiyoruz zaten arkadasimin sütü yokken ben sağıp onun cocuguna da yolluyodum ilktr sütü gelmedi aralarinda 1 ay var ama emzirmedim oyuzden bilemiyorum ama o benim kızıma hic sütünü vermedi sizlere sorim dedim
Alminazli Sedonay Daha yeni doğum yaptığımda zaten sağıp yolladim arkadasimla bebeklerimizin arasinda 1 ay var sütü gelmedi basta onun mama vermek yerine benim sütüm olduğu icin sütumu icirdi bebegine ama emzirmedim