ecemm-6161 Havacianne canım korkma her bebek aynı tepkiyi vermez bizde hiç olmadı 4. Ay Aşıdına giderken calpol içir olduktan sonra 6 saatte bir verirsin hiç bişeu olmaz cok Sıkıt koruyor beveği 😊
Ygmryldrm Havacianne bende tek basima bakiyorum 3 gun yapiyo bizim ddoktorumuz calpol veriyo bide gece fitil at diyo o zman sikinti olmuyo
Bebegimm1 Havacianne ateş falan yapmadı her bebek aynı olmaz o yuzden ates dusurucu falan vermeyin vucut direnc kazansin yani aşıdan ateş cıkmazsa yarın bir gun baska bir seyden ateşi cıkar o yuzden sakin kalın ates dusurucu tek basına yeterli degil eve gittiginizde ustunu çok kalın giydirmeyin saat başı durumunu kontrol edin 38 olmadan ates dusurucu vermeyi doğru bulmuyorum yani gereksiz ilac kullanımına bebeklerde karşıyım açıkcası siz bilirsiniz yinede
dndgl-7 Havacianne 2. Ay aşılarının 2. Dozlarını olacak eğer o zaman ateş olduysa tekrar olabilir(olmayadabilir) o yüzden herhangi bi rahatsızlık olmadan ilaç vermeniz doğru değil bence. Belki ateşi falan olmayacak. O yüzden takip edip sonrasında ilaç vermeniz daha doğru olur. Takviye edici gıda değil ilaçlar öncesinden bağışıklık koruma vs gibi bi etkisi olmaz. (Başınız ağrımadan ağrı kesicinin vücudunuza bi faydası olmadığı gibi).
ecemm-6161 Havacianne öncesi ver saate bak Evt evden çıkarken ver geldi mi ilk 4. Saat sonrası ver spnra da 6 saat te bir ver
hevookeee Havacianne Ben pazartesi günü yaptrdm kzima ates fln yapmadi ama ben ne olur olmaz 1 çay kasigi verdm eve gelince. Belkide agrisini göstermeden gecti bilmiyorum
AlpBeyinAnasi Havacianne Canım biz daha yeni yaptırdık, şuan Alp 4 ay 5 günlük, 4 gün önce aşı oldu. Hiç ateşi falan olmadı, sadece birazcık huysuz oldu akşama kadar, akşam da normalden erken uyudu
esraozcan52 Havacianne Bizde ateş olmadı ama çok huzursuzlandi inan aralıksız 3 saat emmeden ağladığını biliyorum 🙄🤷
Esross Havacianne canım biz olduk asimizi daha yeni Bizde birşey yapmadı çok şükür ama doktorum bna emzir bugün özellikle dikkat et demişti anne sütü şifadır