EslemEva_23 Arkadaşlar yüzümde sürekli sivilce cıkıyor ve leke kalıyor öncedn böyle olmazdı leke kalmazdı ama hep leke kalıyor bir cok doktora gittim ama düzelmiyor aynaya baktıkça kendimi cok kötü hissediyorum mutlu olamıyorum neyapacam ben ya 😞😞😞😞😞
Adanurymn EslemEva_23 benimde ayni sekil dediginiz gibi oluyolar artik sivilceler yolmasamda leke kaliyolar maya ve yogurtu karıştırıp maske yapmaya başladım ne kadar etkili olur bilmem ama yuzum yumusacik oluyor yikadiktandan snrada biraz bal sürüyorum aydinlik versin diye
Oznury EslemEva_23 Neutrogena Sivilce Karşıtı Yüz Temizleme Jeli ve Bioderma’nın Leke Karşıtı Yüz Yıkama Jeli ikiside çok güzel 👍🏻
NesLyy- EslemEva_23 Bende 15 gündür bi krem kullanıyorum baya faydasını gördümm öncedende az izlerim falan vardı geçti vallaa beklemiyordum bende hiç. Fit&alive CELLICADERM
41esra EslemEva_23 Sinoz kullanıyorum gayet memnunum leke kremi yüz yıkama jeli birde kil maskesi beraber kullanıyorum bir haftadır da alın parçacıklar kreminden aldım onun sonuçlarını da ilerledikçe görücem
41esra EslemEva_23 yani tabi herkese iyi geliyor mu bilmiyorum ama görümcem de kullanıyor o da çok memnun