Fatmanur123 İyi geceler arkadaşlar bebeğim 7 aylık 4 gündür falan gece uykusundan uyanıp ayaklarını birbirine sürtüyor huzursuzlanıp uyanıyor arada karnını kasıyor ne yapacağımı şaşırdım başına gelen var mı neden olabilir bu durum
Kuzeybebito Fatmanur123 fmf varmı ailede benim eşimin ailesinde var test yaptırmak istediğimde doktor karnını kasıyor mu huzursuzluk varmı bebekler de ilk bu belirtileri verir demişti
Fatmanur123 Cnnirmm çıkarıyorum genelde ama böyle yapınca mecbur giydiriyorum yoksa uyanıyor hep eli ayağında
Kuzeybebito Fatmanur123 ailenizde olmamasına sevindim rabbim o hastalıkla tanıştırmasın hiç birimizin evladını
Fatmanur123 PembePelikan gece çok terliyor evimiz sıcak ondandır diye düşünüyorum şu sıralar yumurta sarısı deniyoruz alerji olabilir mi diye de düşünüyorum
bidibidibidi Fatmanur123 yok bizim bebeğin de sadece ensesi kaşınıyor ve oralarda var sürekli kremliyoruz
PembePelikan Fatmanur123 alerji olsa döküntü olur en azından kızarıklık falan giydiği şeyler rahatsız ediyor olabilir mi ?
Fatmanur123 Okyanustakibulut öyle mi dersiniz gaz masajına da izin vermiyor ki ağlamaktan ne yapabilirim peki
Okyanustakibulut Fatmanur123 süt alerji testi yaptırın belki de koliktir benim bebeğim hem alerji hem komikti maalesef emzirmeyi kesmek özel mama kullanmak zorunda kalmıştım ekstra gaz damlası vermişti doktorum iyi gelmişti
beyazgelincik Fatmanur123 gazı vardır ek gıda da gaz yapmayan yiyecekler verin hurma veriyor musunuz o barsaklara çok iyi
Kbrdn bidibidibidi nasıl yani uyuz oldunu nasıl anladınız bızım de sadece enseye yakın sac dıbınde bıyer var sureklı orayı kasıyor
bidibidibidi Fatmanur123 evet daha çok geceleri kaşınıyor ya da uykudan uyandığında. Vücudu sıcak olduğunda daha doğrusu. Biz ne ilaçlar kullandık hala tam anlamıyla geçmiş değil çünkü bizden çocuğa çocuktan bize geçiyor sürekli 🙁