Kubra__ Arkadaşlar dogumumda 30 kilo aldım hepsini hatta daha fazlasını verdim ama şuanda 1 aydan beri yani kabızlık sorunum çok var ilaç hap hepsini denedim fayda etmiyor arada bir lagman yapıyoruz ama nereye kadar tuvalete çıkamadıgım içinde kilom çok fazla oldu yani göbegim çok şişi lütfen bana etki edecek birşeyler önerin lütfen
Ummaksaker Kubra__ popoma pekmez sıkmanı öneririm duohalak diye bir ilaç var ondan ➐ tane art Arda doktorum yazdı aksatmadan içim baya faydası oldu şunda bende hafif kabılzlık çekiyorm ama önceki gibi değil
Gmzdmr-25 Kubra__ bende sezeryan doğum yaptım 15 gün hiç çıkamadım kayısı kaynatıp suyunu günlük içiyorum işe yarıyor dene bence
hasaneymen Kubra__ aci cehre cayi bagirsaklari calistirio iyi oluyor arada yapiyorum devamli önerilmiyor
Kubra__ Ve birde Eylül gibi tatile gidecegiz bu sorun yüzünden utanıyorum yani göbegimden lütfen yardımcı olun kabızlıga iyi gelen şeyelri benimle paylaşırmısınız
tbbrraygt Sabahları aç karnına bir kivi yiyip üzerine de ılık limonlu su için, diyetisyenim önermişti, bende yaşamıştım kabızlığı, şifa olur inşallah, çok geçmiş olsun
Ummaksaker Kubra__ kabız olan bebeklere önerirler işk defa duyan çok kişiyle karşılaşıyorum ama bunu doktorum söylemişti popya sıkıyorsun ➊ ,➋ dakika sonra bagırsaklarını rahatsız eden dışlıyka birlikte hop dışarda
Ummaksaker Kubra__ sezaryen oldum ➎. Aydayız hala kabızım şaka gibi ama pekmez beni başlarda o kadar rahatlatıyordu ki ama kesin çözüm mü malesef sadece o anını o gününü kurtarıyor
Kk41 Kubra__ kuru inciri has zeytinyağına doğrayın 3 4 gün karanlık bi yerde bekletin sabahları aç karnına tüketin üstüne de su icin iyi gelir inş . Avakado da bağırsak çalıştırıyor