Mintos Kızlar bebeğim 3 buçuk aylık kaka yaprken aşırı gürültülü yapıyor koca adam yaptı sanırsınız, dana ve süt alerjisi çıktı kestik hep o yüzden zannediyodum ama hala devam ediyor.Görenler duyanlar bu nasıl bir şey diyor sizin bebeklerinizde de böyle oluyor mu🤔
Meryemarya Mintos bizde 3bucuk aylığız arada bizim de sesli yapıyor alerjimiz falan yok ama normal galiba gazan da olsa gerek ses çıkarması 😌
BiciNanaMusi Mintos bizimde 2.5 aylık olduktan sonra kesildi gaziyla birlikte çıkartıyor degilmi😂 gok gürültülü parçalı bulutlu 😂 kaç kere üst değiştirdiğimizi biliyorum her defasında böyle gürültülü gaz ile birlikte yapıyordu artık 4 aylık olduk düzeldik😊
Laayla Mintos bizimki de öyle ufacık yerden çıkan ses sonucunda yırtılmasa bari diye düşündüğüm olaydır tövbe 😀😀
tutu11 Mintos bizim de oyle. İc ceker gibi sesli yapiyor. Biz ilk zamanlar nefes alamiyor sanip korkuyorduk. Sonra anladik ki kaka yapma şekli oyle. 6bucuk aylik hala oyle. Benim cevremdekilerde cok sasiriyor ilk defa boyle bisey gorduk diye
Mintos BiciNanaMusi ay evet kimsede inanmıyor o sesin bebekten geldiğine zan altında kalıyor insan😅 geçiyor yani 😊
Meryemarya Mintos benim bebeğim de öyle ve hala günde 4 5 kere yapar kakasını bazen çok sesli bazen az ama illaki ses çıkar babası yanımda yapma bari diye gülerek söylenir 😂 rabbim korusun onları amin
Mintos Meryemarya amiinn iyi madem oluyormuş normalse iyi :) kuzular ya nasıl büyük dert şimdi onlara onu yapması :)))
Laayla Mintos evet vıcık vıcık boklarla mücadele ediyorum bazen atletle değiyor onu çıkarmak tam eziyet oluyor
Mss19 Benim de oğlum 45 günlük ilk zamanlar sulu kaka yapıyordu şu an kıvamı yoğunlaştı ama kakasında yeşilimtırak bi uzantı oluyor genelde. Alerji olabilirmi?