Gr2727 Kızlar yarın kızıma kahvaltı baslicam yumurta sarısi ile yumurtanın sarısini nelerle verebilrm ilk defa vericem kızım 6. Ayına gircek
Ozelecem Gr2727 tek dene bence önce sonra ben lor yumurta sarısı avokado yapıyorum çok seviyor gün kurusu kayısı pişiriyorum avokado yerine onunla yapıyorum lor bebe bisküvisi yumurta yapıyorum bi gün böyle çeşitlendiriyorum şuan haşlama yumurta olarak şimdilerde omlete falan geçeceğim yavaş yavaş
Prenses_annesi22 Gr2727 yumurta sarısı haslayıp yarısını ezıp catalla verceksınız ama azcık suyla kıvam verın. 3 gün kuralı ıle devam edın.4 gün peynıre gecın kendınız evde yapın lor yada krem peynırı. Tadımlar bırınce farklı tadlara gecın karıstırıp verın yad aayrı ayrı yedırın
Gr2727 aaayazgc doktorumz tavsiyesiyle 5.ayda başladık ama kahvltiya başlamadm kabak patates havuç bezelye brokoli biber domates yoğurt elma bunları verdm artk kahvlti başlıcaz
Havvakaan Puturluu oldugun icin bnm oglum yumurtaa sarisinii yemedydii bnde bebek biskuviisinin icinee karistirip verdim olee yedii yoksaa diliylee ittiyoduu
Minnoskos 1 yumurta sarısıyla muzu karıştırabilirsinşz içine çeyrek avakadodakoyabilirsiniz keçi boynuzu pekmezi ekleyebilirsiniz
Gr2727 Minnoskos ya bn kızıma bugn yoğurtta elma püresi ve ck az keçi boynuzu özü koydm sanki yüzünde hafif kızarıklık oldu ama geri geçti acaba pekmezle mi alakalı onu cozemedm daha
Gr2727 Minnoskos avakodu brz alerjik olduğu icn onu tek mu denesm diorm mesela avakodo yigenm gelmedi ck kötü yapmsti onu
Akcabeytas Ev yapımı bebe bisküvisi, ev yapımı lor oeyniri, yumurta sarısı,1 çay kaşığı oekmez bazen meyvede karıştırıp veriyordum 1 hafta mnceye kadar şuan hepsini ayrı ayrı veriyorum 6 ay 25 günlüğüz bizde ☺️
sevimmm Gr2727 ben yumurta sarısı lor peyniri peyniraltı suyu 2 tane bebek bisküvisü (hunnap kullanıyorum) bazende çeyrek avokado hepsini ezip veriyorum 6 bucuk aylık kızım yanınada ıhlamur oh mis
3children1mom Gr2727 Ben peynir ve pekmez koyuyorum bayılıyor 😂 Bazen muz koyuyorum kati olduğundan boğazına durabilir o yüzden muz ya da pekmez iyi oluyor
Ozelecem Gr2727 ben çeyrek yumurta sarısını ezip ufal ufak vermiştim tek olarak sonra karıştırarak verdim ertesi gün
Ozelecem Gr2727 alerji riskiniz varsa 3 gün deneyin öyle karışımlara geçin benim oğlum pütürlü yediği için ağzında emiyor öyle yiyor ondan zorlanmadım sulandırma gereksinimi duymadım
Nilcu Gr2727 ben tadımlara sebzelerle başladım 3 gün kuralıyla. Sonra meyve, yoğurt ve en son da yumurta sarısını verdim yedinci ayına yakın. Şimdi 8.5 aylık kahvaltıda bir gün haşlanmış bir gün de peynirli veya sebzeli omlet şeklinde veriyorum. Haşladığım zaman azıcık zeytinyağıyla yumuşatıyorum sadece sarı olunca biraz yutması zor oluyor. Bebek bisküvisi vs kullanmıyorum bulamaç vermiyorum. Zeytinin de tuzunu aldıktan sonra kabuğunu soyup veriyorum. Peyniri tek başına çok yemiyor ama ben her gün tattırıyorum yavaş yavaş alıştırıyorum ona da 🤷🏻♀️Bu arada kahvaltıya yedinci ayı dolunca başladım. Ondan önce iki ara öğün tadım yaptırdım üç gün kuralıyla
Bsrtan Gr2727 Daha onceden lor peynir ve pekmez yedirdiyseniz eger onlarla verebilirsiniz cunku ilk basta yumurta sarisini tek verirseniz yemeyebilir 😊