DenizEymen Tosbikella Ben kullanmıştım hamileyken enfeksiyon daha riskli monural şase isteyin içinize sinmiyorsa Dr dan bol bol su için
Fatmaaa19 Tosbikella hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu varsa üromisin i muhakkak kullanın ilerlerse daha kötü eczanede çalışıyorum gebelerde verilir. Fitil için hiç denk gelmedim doktorunuz iyiymiş tereddüd etmeyin onu da yapın bol bol su İçin kullanmamazlık sakın etmeyin hiç hastamızın vardı aynı şikayet son ayındaydı içmedi doktor ve biz ısrar ettiğimiz halde bebek doğdu ve yaşamadı allah esirgesin lütfen kullanın.
Mihranimmm Tosbikella bana bir de cefaks 500 vermişti. Sizin gibi bu ilacın prospektusunu okuyunca kullanmadım.baska bir profesöre gittim o vermişti diğerini.icinize sinmiyorsa kullanmayın, başka doktora da gidin . Bu arada bol su için.
Tosbikella Mihranimmm yaaa kullanmayım demi doktorum iyi aslında kötü değil ama içeriğini okuyunca kafam karışıyor benim sürekli
Mihranimmm Tosbikella ben sormuştum hatta gebeler kullanmasın yazıyor ne yapayım diye doktora gerekli gördüğüm için verdim falan demişti. Demek veriliyor canim,sen bilirsin içine sinmiyorsa kullanma. Aile hekimine sor bir de
Rojdaa Ben de içmiştim üromisin idrar yollarında enfeksiyon vardı ama diğer kremi kullanmadım doktorunuz verdiyse vardır bir bildiği zararlı gelecek bir ilaç vereceklerini zannetmiyorum doktorların çok geçmiş olsun 🙏
Fatmaaa19 Tosbikella parol bile en zararsız Ağrı kesici prospektüsünü okuduğunuzda benzer şeyler onda da yazar içmezseniz bebeğinize asıl zararı olur