zeyno4646 Çocuğunda duyusal hassasiyet olduğunu düşünen anneler var mı, özellikle yapışkan akışkan şeylere dokunmak istemeyen çocuğu olan örneğin çamur, hamur gibi nasıl aştınız bu durumu bilinçli annelerden öneriler alabilir miyiz 🌸
antropologanne zeyno4646 Duyu bütünlemeye merak salıp üzerine okuma yapıyorum bu ara. Tecrübem yok, fakat benim anlayıp yorumladıĝım kadarıyla duyu bütünleme egzersizleri, oyunları ileri boyutta ise terapi olmadan geçmeyeceĝi.
Toprak0835 zeyno4646 bizimde duyusal hassasiyet var sürekli vücuduna bişeyler dokundurarak onu aşmaya çalışıyoruz çorapsız ayakkabısız çimlere toprağa bastırıyoruz yeni anladık inşallah atlatırız 🤲🏻
zeyno4646 cocomelon muz kayısı gibi yumuşak meyveleri de eliyle yemek istemiyor yapış yapış olmasını sevmiyor
antropologanne zeyno4646 Duyulmak istiyorum adlı kitaba bakabilirsiniz. Aynı yazarın instagram adresine göz gezdirin. Oyunla aşabilirsiniz, özel oyuncakları da var. Kısa zamanda aşarsınız insallah💜
Splash-Splash-Love zeyno4646 Küçük kardeşim 5 yaşına kadar yaşadı bu durumu. Konuşarak anlatarak aştık biz. Sizinki ne boyutta bilmiyorum ama büyükse konuşarak hallediliyor Ne yemek istiyorsa bana ya da anneme söyleyip yedirtiyordu kendine ama asla alamıyordu elim kirlenir diye.
zeyno4646 Splash-Splash-Love çok teşekkür ederim 21 aylık olmak üzere sanırım anlatamaya başlamak da çözüm olacak 🥰