Oznur Bitanesi herkesde kaynana var ama herkesde bebeginizle ayni sorunuu yasayan olmayabilir. Autica bi kdr onmli seyler doktora sorulur gecmis olsun
Mervea Bitanesi nete bakmaktan vaz geçin bir başımız ağrıyor netten bskınca kanser olduğumuz çıkıyor orda daha iyi birşey yazdığını görmedim ordan bakacağıma apar topar hastaneye giderim
AygulSina Bitanesi yazmasan yazma doktora goturmemissin gelmis burda ahkam kesiyorsun nerden bilelim biz doktormuyuz acil biseyse hastane orda ki kaldiki herkez bilmek zorunda degil bos yorumda yapmak istemez kimse
Nilly Benim çocuklarımın da en alt kaburgaları dışarı doğru çıkık. Büyük olanı 6 aylıkken farketmiştim, o günden beri ara sıra gösteriyorum doktorlara, göğüs cerrahına fln da gittim, filmleri de çekildi. Yapısal bi bozukluk diyorlar. İçeri doğru olsaydı ciğer gelişimini engelleyebilir ya da nefes darlığı yapabilirdi ama dışarı doğru olduğu için sadece görüntüde kalır bu bozukluk diyorlar. Büyük 9 yaşında cimnastik yaptı 2 sene kadar herhangi bi problem yaşamadık bu güne dek. Çok da hareketli bi çocuk. Sağ tarafı dar tişörtle bile belli oluyodu. Kilo aldıkça görünürlüğü azaldı. Göbeği kocaman şuan ve hiç belli olmuyo diyebilirim. Sarılınca insanın eline geliyo. Doktor eğer çocuk isterse büyüyünce estetik ameliyatla düzelttirebilir demişti cerrah. Küçük olan 5 aylık ve onunkinin de çıkık olduğunu farkettim. Baş parmakla ilgili olarak ortopediye götürmüştüm hemen onu da sordum arada. Hemen hemen aynısını söyledi. Hiç bişey olmaz ama takipte kal dedi.