Sezenkumsal92 3 nisanda 3. Ayimizi doldurucaz sadece bni emiyor 2 gndur yesil kaka yapiyor bide cok huzursuz yesil bisi yemedim neden kaynaklaniyor olabilir sizce kizlar basina gelen var mi ?
Akrhnm Sezenkumsal92 üşütmüştür canım hiç korkma. Senin yediğinle ilgili değil yeşil kaka. Banyodan sonra başına bere takabilirsin. Sıcak su torban varsa onu ayaklarını anyına koyabilşrsin. Havlu ütüleyip karnına sararsan da rahatlar
Azizarifim Sezenkumsal92 benim oglumda 3 ay 6 gunluk annesutu aliyor bayadir yesil yapiyor normalmis cok sık emdigi icin tam sindirilmeden atiliyor o yuzden yesil
Azizarifim Sezenkumsal92 bide Diş çıkarırken oluşan aşırı tükürük üretiminde bizimki asiri cok salyali o da olabilir dedi doktor
Tosbikim_351218 Akrhnm ya benim kızımda iki haftadır sulu ve kahverengi kaka yapıyor ama günde 2 defa öyle çok değil neden olabilir acaba 🙄doktora da gittim genel muayene etti iyi dedi kaka tahlili istedi ama kızım kaka yapmadı
Azizarifim Sezenkumsal92 doktorda erken dedi ama anatomik olarak dogasi disi cagiriyor dedi normal dedi ama ben tedirginim ya sizin hala yesilmi
Haticevys Benim oglum 3 ay 5 günlük 1 aydır kabızdık 5 gunde bir fitil yapiyoduk en son yesik kaka yapti kendiliginden bayaa bi korkup hastaneye gittim doktor sadece anne sutu aliyorsa kakanin rengine takilma dedi kabizligi gecmistir artik dedi oylede oldu ondan sonra kabizligi gecti
Azizarifim Haticevys suan nasil sari oldumu gene benimki yeril kaldi ya cok uzuluyorum bende gortursemmi acaba