Rbsss Sevgiliye anneler oğlum 31 aylık vurma eğilimi var sinirlendiği zaman cimcikliyor Vuruyor bazen oyuncaklarına da vuruyor sizin çocuklarınızda varmı sizce neden yapıyor ne yapmaliyim
Fitifiti Rbsss 33 aylık benim oğlumda son 2 aydır vuruyor maalesef. Çok uğraş veriyorum,telkinliyorum ama olmuyor. 4 aylık kardeşine de zarar veriyor. Okuduklarıma göre öfkeli,stresli çocuğun enerjisi ellerinden,kollarından çıkarmış. Yani mesele derinlerde🤕
1kahvee1kiitap Sürekli evdeler haliyle psikolojik olarak onlarda zor durumda sakin kalmaya calisin bizde aksi tavırlar sergilersek daha da çıkılmaz bir hal alabilir
Rbsss 1kahvee1kiitap Konuşamıyor o yüzden sinirleniyor anlamıyorum bende elimden geleni yapıyorum ama nafile
Rbsss Fitifiti Ben kreşe vermek zorunda kaldım çevremizde kimse yok enerjini atıyor ama sinirlenince canımı acitiyor
Fitifiti Rbsss Kreşe verince vurmaları azalmadı mı peki? Pandemi bitince (biterse) ben de vermeyi planlıyorum. Her ne kadar kıyamasam da 🤦🏻♀️
Rbsss Fitifiti Öğretmenine arkadaşlarına karşı çok iyi babasına karşıda öyle ona olan zaafimin farkında belki de ben biyerlerde hata yapıyorum bilmiyorum kreş işi benim için çok iyi oldu onun içinde öyle bilmediği şeyler keşfediyor evde biyere kadar destek olabilirim ama kreş ortamı farklı bende 7 sene yaptım kreş öğretmenliği tanıdık arkadaşlar olunca içim çok rahat