Fulyarcak 4 ay 17 günlük bebeğim var 1 haftaya kadar gayet düzenli bir uyku rutini vardı geceleri 12 de emzirir uykuya geçince yatırırdım beşiğine sabah 6-7 uyanırdı. 4-5 gündür tamamen değişti Uyumuyor ne kadar emerse dalınca beşiğe alıyorum kendi kendini uyandırıyor çırpınıp ağlıyor sonra yanıma alıyorum yatırıp emziriyorum öle uyuyo ama sürekli uyanıyor aynı durumu yaşayan var mı acaba 😔
mrymdnr Fulyarcak benim oğlum 4 ay 3 günlük ve hep 2-3 saate bir emmek için uyanıyor erken yatıp erken kalkıyor hep böyle devam edecekmiş gibi geliyor o kadar alıştım bu duruma 😬
elifiii Fulyarcak 3 aylıkken 6 saat aralıksız uyurdu, ben de uyurdum..şimdi 4 ay 20 günlüğüz yaklaşık 3-4 haftadır uyku düzenimiz şaştı, 14-19. haftalar arasonda beklenen bir durummuş, 1,5-2 saatte bir uyanmaya ve gündüz de uyumamaya basladı😅
Yakamoz O dinem uyku gerilemesi oluyor.kizim su an 8 ay 8 gunluk ve maalesef o donem uyku duzeni bir degisti hala her aksam ayri bir hikaye yaşıyoruz ne olacagimiz asla belli degil. Oysa ki 4 aya kadar çok seviniyordum uzun ve guzel uyuyan bir bebek diye☹️
Yakamoz Fulyarcak ama en berbati tam da o 4-5 aylik olan donem. Sonra o kadar kotu olmuyor. Sizi çok iyi anliyorum insan perisan oluyor Allah yardimciniz olsun🤷🏼♀️
Fulyarcak Paytenn anlayamadım doğrusu gündüzleri sallayarak uyutuyorum bırakmazsam uyuyo ama bırakırsam uyanıyor hemen geceleri bari düzenli diye seviniyordum oda gitti 😕